Merhaba kızlar,
14 ekimde 6 haftalık hamileyken düşük yaptım kürtaj olmadım kendi kendine düştü. Doktor beklemenize gerek yok tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 kasımda yumurtlamam oldu ve düşük yaptığım gebeliğimde progesteronla alakalı sorundan şüphelendiğimiz için bugün tahlil yaptırmak istedim.
Progesteron: 14.4
Beta hcg: 0.05
Çıktı doktor progesteron normal ilaç vermeye gerek yok hamile olduğunu öğrendiğinde betayla birlikte progesteronda baktır ona göre ilaç başlanır dedi.
Beta hcg sorduğumda eğer hamile olsaydınız biraz olsun yüksek çıkardı dedi canım çok sıkıldı regle 8 gün var 🥺 gerçekten yükselme şansı yok mu? Moralim bozuldu…
Bat 15 kasım
Yumurtlama 1 kasım
Sizce bu değer değişir mi kızlar 🥺🥺 geçen ay çok sevindik sonra çokta üzüldük düşük oldu umudum vardı bu ay için yine olmadı galiba çok üzgünüm 🥺🥺🥺 oysaki 6-7 aydır düzenli folik asit içiyorum, 2 aydır omega3, koenzimq10, demir, b12, magnezyum, d vitamini içiyorum yine de faydası olmadı sanırım 🥺🥺 eşimde bende evlat hasreti çekiyoruz arkadaşlarımızın çocuklarını görmek için can atıyoruz çoğu zaman onları da göremiyoruz çok bunaldım 🥺😭🙏🏻