Cerensolmaz penbe_karisi İnşallah değildir canım ya bu ay çok ümitlendim evdeki test güvenilir değil diye kanla öğreneyim dedim onda da hüsrana uğradım artık çok yoruldum
Cerensolmaz 1ogrencianne En son bugün kan verdim bugün gittiğim hastanede mi vereyim yoksa bir önceki haatanede mi
1ogrencianne Cerensolmaz bugün kan verdiğinde ver bence o düşük çıkartmış ya yükselirse onda daha net belli olur🥰
Cerensolmaz aslaninannesiii Ya bende kesin gözüyle bakmıyordum ama doktor çok ümitlendirdi başta ister istemez sevindim kesin bu ay oldu o zaman dedim Hcg de artıyordu taa ki bugüne kadar Off bilmiyorum canım ya sen kimyasal gebelik geçirmişsin nasıl oldu nasıl anlaşıldı benimki gibi değerlerin düşmüş müydü
aslaninannesiii Cerensolmaz evet yani tam hatırlamıyorum değerleri ama örnek olarak soyleyim 70le ogrendiysem 2 gün sonra 40 falan olunca direk kimyasal gebelik dediler şansım şuydu regli olduğumda hiç bişey kalmamıştı zaten başta parça parça pıhtı gelmişti regli phfisi gibi değil daha yoğun sonra regli oldum tamamen gitmişti
Cerensolmaz aslaninannesiii Anladım canım hayırlısı olsun inşallah yarın vereceğim kanda değerlerim yüksek çıkar. Banada dua edin olur mu 🤲🥹❤️
Sudedemirer Laboratuvar farkı olabilir bende hastanede bakmışlardı ağrım oldugunda 25 bin küsürdü 3 gün sonra sağlık ocagında rütin kontrolde baktılar 15 bin küsür çıktı laboratuvar farkından dolayı dediler
Cerensolmaz Sudedemirer İnşallah canım ya valla o kadar moralim bozuldu ki düşük çıkınca bir de sağlıksız gebelik olabilir falan diyince doktorum çok korktum
Cerensolmaz Cerensolmaz kızlar 3 tane test yapmıştım hepsi de ayrı günlerin testi en alttaki yani 3. Kaset test bugünün sizce artış var mıdır daha mı koyu
Busraynr Cerensolmaz sağlıklı gebelik olsa başka bi yerde bile ölçüm yapımış olsa artış olması gerekirdi en az 2 katı üç aşağı beş yukarı sorun olmaz ama düşmüş olması sıkıntı benim 1200 den 900e düştü ve düşük yaptım
Cerensolmaz Busraynr Çok üzüldüm düşük yaptığına canım inşallah benimki düşükle sonlanmaz sağlıklı gebelik ile devam eder dua edin olur mu🥹🥹🤲🤲🤲