katre1 Kizlar selam Çin takvimiyle bebeğin cinsiyeti tutmayan var mı ? 17 haftadayiz hala cinsiyet öğrenemedim merak ediyorum 🥹🌸
yagmuraybarr katre1 benim ki tutmadı ama sanırım Çin takvimine +1 yaş eklemek gerekiyor eğer öyleyse tutuyor normal yaşa ve hamile kaldığım aya bakarsam tutmadı
2prensesannesiiii gizemfurkan ya bişey dicem her hesaplama doğru çıkarmıyor "haber türk çin takvimi "yazıp bide oradan bakar mısınız orada hesaplananın doğruluğuna inanıyorum çıkan sonucu bilgi verir misiniz🥰🙏🏻
suumeyyeisler 2prensesannesiiii bende dediginizi yaptım erkek çıktı digerleri kız diye gösteriyordu burada da çoğu kişi kız dedi bakalım 😀
ozlemyilmaz60 Benim tutmadı canım hatta buradaki ultrason resmimi attığımı da çoğu herkes kız dedi Çin takviminde kız dedi çoğu başka testlerde de kız çıktı ama bebeğim erkek onlar için sadece eğlenceli kısmı çok fazla inanmamak lazım
Turuncukelebek yagmuraybarr 🤣🤣evet canım sendede doğru çıkmış ah planlı hamilelik yapsaydım ordan bakar hamile kalırdım🤣
yagmuraybarr Turuncukelebek ben bir oğlum olsun istiyorum acaba 3. Yü ona göre yapsam gunah olur mu 😂
Turuncukelebek yagmuraybarr yok kız niye günah olsun 🤣🤣benimde 3 erkek var bilsem bakar kız aylarında yapardım🤣erkek için yumurtlama gününde ilişki kur canım bilmeden 3.hamileligimin ortak özelliği bu hepsi tek seferlik kacamaklarda tuttu🤣
kizmizimavi katre1 bana kız çıkmıştı, kızım oldu 🥰 arkadaşıma da kız çıkmıştı ama oğlu oldu 😊 şimdi yine hamileyim cin takvimi kız diyor bakalım benim yine tutacak mı 🙊
yagmuraybarr Turuncukelebek aslında bu gebeliğimde yumurtlama gününde oldu ama daha önce bir şey yaşandı mı hatırlamıyorum planlayarak yapmadım 😂 insallah bana bir erkek sana da kız evlat nasip olsun 🙏💕
Turuncukelebek yagmuraybarr inşallah sana sağlıklı sıhhatli erkek evlat nasip olsun canım ben 3 erkekle adaya veda ediyorum doğumda tuplerimi baglaticam yaş 38 bi tane daha katlanamam 🤣🤣
yagmuraybarr Turuncukelebek yaa bilmiyordum bende 3 evlat istiyorum inşallah nasip olur sende sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah ❤️