Orianna95 Efuli53 kebap ne alaka asıl onlar daha zararsız burgere göre fln protein 😁 iyi pişmiş olduğu sürece et ürünleride tüketebilirsin
Efuli53 Orianna95 zararlı demedim ki. Ben yemiyorum sevmiyprum sadece burger ve çigköfte. yani aksine zararlıları yiyorm demek istedim
denizhimi Orianna95 sizdenbiriyim bende 3. Gün gittim banada gelişmemiş diyip gönderdi ve duphaston verdi adet olayım diye
-emel- Malesef ben de yedim çok canım çektiğinde ama genelde dışarda hazır yiyecek yememeye çalışıyorum
Sara91 Bişeyin üzerine çok esmemek lazım bence. Hergün tüketilmiyor sonuçta fast food. Ona kalsa mevsiminde olmayan domates flan,herşey zararlı
Orianna95 Robinronya çin tuzunun adı mono sodyum glumattır sizin bahsettiğiniz başka bir katkı maddesi
Robinronya Orianna95 sanırım Avrupa inceleyince emüglatör ismini takmıştı . Tam emin değilim ama isimler konusunda 🤷🏻♀️
Sumeyraa Hamburger pizza hic yemedim ama tavuk pilav, lahmacun, kebap çeşitleri yedim az da olsa. Cola hic içmedim zaten çok sevmiyorum öncede içmezdim ayranla birlikte yiyorum