Ozlem_k Merhaba kızlar 34 haftalik hamileyim doktor bebegimin kilosuna geçen hafta 2400 demişti doğuma kadar en fazla 3 kg olur demişti bugün gittim 2200 dedi ultrasyon bazen yanılabilir eksik yada fazla ölçebilir dedi bu ikinci gebeligim birincisinde zayıf doğduğu için çok zorluklar yaşadım gelişim konusunda şimdide moralim çok bozuldu insallah bu sefer iyi olur diyorum ama doktor öyle deyince canım çok skldi bebegimin gelişimi için kg aldırcak ne yapmam lazım önerisi olan var mi sizinkiler kaçıncı haftada kaç kg? Paylaşırsanız sevinirim😘
Busrademiir Ozlem_k Gece yatmadan muz ye, kaşar tüket ve sabahları kendine haşlanmış yumurta yap kahvaltı da her gün ye. Badem, ceviz, fıstık bunları da tüket bir de süt ve yoğurt bunlar da kilo aldırır.
Ummuskaan Ozlem_k tamda aynı konudan muzdaripiz 33haftalık hamileyim 1965gr dedi kilosunu napıcam bilmiyorum zayıf doğarsa küveze alıyorlar değil mi benim 2. Gebeliğim oğlumda böyle bişey yaşamamıştım
Ozlem_k Yasemincifci hepsinide yiyorum kendimden ziyade bebeğime kg yapacak şeyler yiyorum en başından beri 1 hafta önde gidiyordu gelişimi son aylarda daha çok alır dedim durdu sanki
Ftmglll Canım 36. Hafta da banada 2575 dedi.. 30. Haftadan sonra kilo alımı durdu. Herşeyden yedim yiyorumda ama olmuyor.. Sağlığı yerinde olsun canım..
canmny Ozlem_k Her gün bir muz ye , kasar peyniri , bulgur pilavı , kivi ,havuç bunlar benim bebeğime çok Kilo aldırdı hatta doktor notmal dogum istiyorsam bunlari birakmami istedi 35 haftalikken 3000 kg idi.
Sareee Ozlem_k merhaba benim bebeğimde çok zayıftı haftasına göre 2350 demişti 36 haftalıkken bi hafta sonra gittim 2800 olmuştu doğana kadar da 3 ü geçeriz dedi evet haftasına göre hala zayıftır belki ama doktorum bi haftada gayet iyi toparlamış dedi düzenli Aralıklarla beslendim bi hafta hergün yumurta süt peynir yoğurt muz fındık ceviz tükettim sizde moralinizi hiç bozmayın kilosu toparlar doğana kadar sağlıklı olsunlar yeterki🙏😇
Buketcekli Ozlem_k benim son haftalar olduğu için kontrole her hafta gidiyorum ama doktorum kilosuna her hafta bakmak istemiyor dediğine göre ultrason yaniltabiliyormus gramı gramına sonuç vermiyomus zaten içinizi ferah tutun rabbim sağlık versin benimki de iri mesela haftaya 39 hafta bitiyor 4 kilo olursa sezeryana giricez ☺
Buketcekli Ozlem_k inşaallah cümlemiz sağ salim kavuşalım kuzularımıza rabbim bizlere de kuzularımıza da sağlık kuvvet versin 🤗
Yagmur1991 Ozlem_k benimde 34 haftada 2400 du doktor gayet gelişimi güzel dedi.yani 1 ay var doğuma 1 ayda 1 kilo olmazmi bebek alırsa 3400 doğar nasıl doktor 3 kilo belki doğar diyorki ?
Beyzagzn Yagmur1991 bizim fazlaymis ama obez dogabilir diyen bile oldu zayif olsa zayif diye soyleniyolar kilolu olsa obez diyolar bi garip