smls19 Kızlar sabah uyanınca vucüt esnetmek zararlı mı? Doktora sormayı unuttum nette de net bir cevap bulamadım
Mecvll Deletedmom277 ayy her sabah yapıyorum korktum şimdi😔 yapmam bir daha p tesi kontrolüm var kessin soracam doktora
Deletedmom429 smls19 benim arkadsm 5aylik hamile hep onlari yaparmis onceden hamile kalinca birakti halen dha yapmiorum dio cok ozledim diyor dogrnca ilk is gerinmek ve koşmak istiyorum diyor 😂😂
Akddy Bende yapıyorum bazen istem dışı ama karnım acıyor gibi hissediyorum duruyorum hemen , zararlı diye internetten okumuştum bende doktoruma sormadım hiç
OzgeDgnp smls19 hamilelikte hasret kaldıgımkz sey bu sanırım esnemek gerilmek istiyorum ama yapmıyorum tutmaya calısıyorum kndimi cok sülür hic yapmadım
Daisyy Kızlar ben sadece sırtımdaki kürek kemiklerimi esnetiyorum sorun olmaz değil mi? Yani omuzlarımı geriye atıyorum sadece. Kesinlikle belimi kütletmiyorum.
Seyyyma7 Daisyy kürek kemiklerini esnetmeyi bende yapıyorum çünkü tutuluyor resmen. Ama tüm vücudun gerilmesi böyle ayaklarını uzatarak yapılmamalı