edaabykl _Medine be n kiz hissediyorum ama bitane oglum var sanki hep erkek doguracakmisim gibime geliyor ama icimden kiz geciyor belki çok istediğim içindir bilemedim🫣😂
_Medine edaabykl benimde ilk gebeliğim kız hissediyorum erken çıktı benim göbus erkek falan diyorlar hayirlisi ama ben kız içimden öyle geçiyor hayırlısı tabi senin hakkında da hayırlısi olsun🩷
ozlemyilmaz60 Devlet söylemez canım ama tabii doktora göre değişebilir eğer doktorun çok iyiyse belki bir tahminde bulunabilir özeldeki doktorlar ise 12. haftadan itibaren bir tahminde bulunuyorlar
_Medine ozlemyilmaz60 peki degisirmi ozel olsada cinsiyet bu aralar aşırı görüyorum burda cinsiyet değişikliğini kime guvencegimi şaştım
ozlemyilmaz60 _Medine özelde doktora bağlı benim 3. Gebeliğim 3.de aynı doktora gittim ve hep doğu tahmin yaptı bebeğin pozisyonuna ve doktorun tecrübesine bağlı
fgormez edaabykl bencede sorsun bende sormadım söylemediler,16 da sordum bakalım görürsem söylerim dedi ölçümü yaptı sonra baktık erkek dedi sormasam daha da söylemezdi bakmazdı,maalesef özellerde aşırı pahalı olmuş gidemiyoruz