edaabykl _Medine özelse tahminde bulunur 12 de bile ogrenenler var devlet 16 dan once soylemiyo sadece
Rose_07 _Medine doktorum 11+4 de %90 lık bir tahmin yapmıştı. Ve doğru çıktı. Ama devlet hastanesi emin olmadan söylemiyor
busra34__ _Medine eğer özelse 11-12 de benim doktorum erkek olabilir demişti çıkıntı gördüm demişti sonrasında da erkek dedi zaten 17. Hafta devlete gideyim bir de dedim erkek ama kesin diyemiyorum dedi 😂ne zaman kesinleşicekse tuaflar cidden komik 16. Haftayı geçmişim yani 17 deyim biraz zahmet oldu kesinleştirmeden üstün körü söyledi ultrason fotoğrafın varsa atar mısın bakayım
edaabykl _Medine sor bence cinsiyeti görebiliyomusunuz diye belki bi tahminde bulunur ben oglumu 16+5 de ogrendim devlette söylemedi oncesinde hic ultrason atarsinuz buraya yine tahmin ederiz 😂🌸
busra34__ _Medine Çok belli olmuyor ama kız gibi gördüm hissetiim hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al
edaabykl _Medine kaç haftalik bu acaba bende yukari dogru bi çıkıntı goremedim gorseydim erkek derdim ama 😂
fgormez edaabykl bencede sorsun bende sormadım söylemediler,16 da sordum bakalım görürsem söylerim dedi ölçümü yaptı sonra baktık erkek dedi sormasam daha da söylemezdi bakmazdı,maalesef özellerde aşırı pahalı olmuş gidemiyoruz
eylusko _Medine aslında çocuğun pozisyonuna bağlı benim 16. Haftada bile göstermedi 17 de zorla gördük. Bubsrada özel hastane yaşlı tecrübeli Bi doktor görmek için çok uğramıştı