papatyakokulugece Betul29 ben anestezi onayı falan almadım 38+3 de oldum kan aldılar sonuç çıkınca direkt sezeryan oldum o gün sabah aldılar kanı 12 bucukta doğuma girdim özel ama benimki devletin sürecini bilmem 🤷♀️
Betul29 papatyakokulugece anladım devlet biraz uğraştırıyor bu şeylerle maalesef… Spinal mi oldunuz acaba
papatyakokulugece Betul29 memnunum acı yok ama dokunuşları hissediyorsun tâbi bebeğin çıkışını da hissettim çok farklı bir duygu 🥹
Betul29 papatyakokulugece yaa🥹 peki Sezeryan ortalama ne kadar süren bir şey yani uyuşturması olsun dikiş vs olsun 1 saat sürüyor de mi yine
papatyakokulugece Betul29 yok be yarım saat kırk dk bişey sürüyor uyusma zaten hemen oluyor ki bekleme falan yok ama kendini kasan biriysen sondayi anestezi sonrası iste daha kolay giriyor benim en korktuğum sondaydi 😂 doğum sezeryan iğne falan değil
Betul29 papatyakokulugece ay kendimi kasan biriyim maaalesef veee sondayı uyuşturmadan takıyorlarmış 🫣 ben de korkuyorum ondan bayağı
papatyakokulugece Betul29 öyleymiş de ben rica etsem sondayi anestezi sonrası takar mısınız kendimi çok kasıyorum da ben onda dedim tamam dedi kız anlayışlı biriymiş zaten sonra taktı ilk doğumda önce yapılmıştı baya uğramışlardı o yüzden bunu sonra istedim😂😂
Betul29 papatyakokulugece bir tane biriyle görüştüm buradan benim doğum yapacağım hastanede Sezeryan olmuştu o rica etmiş yapmamışlar ben de kaderime razı olcam mecbur 🤣
papatyakokulugece Betul29 ben acıyor deyince rahat bırakırsan acimicak saniyelik iş diye bağırıyordu ilkte bana ordaki takan ebe 😂😂😂 kendini kasmamaya çalış farklı şeyler düşün o an