Betul29 ikiprensesannesi___ evet onu biliyorum benimkisi sağlık sorunundan dolayı Sezeryan olacak onun için merak ettim
Betul29 Ppatya60 evet öyle ama benimkisi sağlık sorunundan dolayı Sezeryan olacak haftasını merak ettim sadece
Betul29 Eesrayldrm ben de şu an 35 im 2 hafta sonra anesteziye gideceğim sanırım o zaman gün belli oluyor
Svgkry Benim 2. Doğumum olacak doktorum riske atmayalım 38 haftasına gün vereceğim dedi,muhtemelen 38+3 gibi olacak.
Betul29 Ay kızlar kendimi sanırım tam doğru ifade edememişim🫣🥲 Şöyle ki sağlık sorunumdan dolayı Sezeryan olmak zorundayım doktorum iki hafta sonra gel anesteziye gideceksin gelende dedi o zaman da tam 37+0 falan olacağım ondan merak ettimm🥹
Betul29 Betul29 Ay kızlar kendimi sanırım tam doğru ifade edememişim🫣🥲 Şöyle ki sağlık sorunumdan dolayı Sezeryan olmak zorundayım doktorum iki hafta sonra gel anesteziye gideceksin gelende dedi o zaman da tam 37+0 falan olacağım ondan merak ettimm🥹
Betul29 Daisyy000 peki Sezeryan olacağı belliyse açıklık muayenesi falan yapılıyor mu acaba benim sağlık sorunumdan dolayı mecburi Sezeryan da merak ettim
Betul29 papatyakokulugece henüz 35 haftalık olduğum için bir şey demediler sadece bir sonraki kontrolde anesteziye gidersin dediler anestezi onay verince hemen o gün gün falan veriliyor mu bilgim yok hiç
Betul29 papatyakokulugece anladım demekki bebeğin durumuna göre vs değişiyor genelde 38 dolunca gün veriyolar ve boşluklarına göre oluyor sanırım
papatyakokulugece Betul29 ben anestezi onayı falan almadım 38+3 de oldum kan aldılar sonuç çıkınca direkt sezeryan oldum o gün sabah aldılar kanı 12 bucukta doğuma girdim özel ama benimki devletin sürecini bilmem 🤷♀️