Baharbolatt28 Biz mesela 9 ay denedik ben bu 9 ay içerisinde kullandım. Olmuyordu eşimde sprem hareket azlığı vardı. İlaç tedavisi oldu 1 ay ve ben o 1 ay sonra hamile kaldım vücudum hazır olduğu için
senos15 nurselo bende 8 haftalık hamileyim ama bulantımdan dolayı içemiyorum folik asit umarım birşey olmaz
Baharbolatt28 senos15 bir sürü var zaten belki başka marka olan mideni bulandırmaz doktor kullanmanı söylemedi mi
nurselo senos15 allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız fakat şiddetle zorlayıp içmenizi tavsiye ederim
ulkusblog senos15 merak etme kardeşim bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Ben de kullanmıyorum. Allah bizim bebeğimize kafidir
senos15 Baharbolatt28 sürekli şiddetli bulantım olduğu için ialçla ilgisi yok suyu bile kusuyorum içince
senos15 nurselo içiyorum ama kusuyorum bu seferde b12 folik asit depolarıma baktırdım doktor güzel depoların korkulcak birşey yok dedi
Baharbolatt28 senos15 Regenesis kullanıyorum şuan ben hiç bulantı yapmıyor bir de I mom diye bir folik asitte var ona da bakarbilirsin tabiii doktoruna sorarak canım
karayelll esmanur3406 3 buçuk ay hap kullandım son adetim 24 Ağustos 9 Eylül’de ilacı bıraktım 2 gün sonra regl oldum yani erken oldum ve ondan sonra hamile kaldım😳
esmanur3406 karayelll ben de hapı bırakalı 1,5 ay oldu inşallah ben de hemen kalırım 1,5 aydır kendımız korunuyoruz