momandrabbit Kızlar hiç umudum yok ben göremedim bi şey ama siz de bi bakar mısınız, bi şey görünüyor mu
Deletedmom_787 momandrabbit bir tek ben mi gördüm acaba 😅 gölge gibi çok çok silik bir şey var yanlış görmüyorsam eğer
1oglanannesi momandrabbit golge gibi gordum sanki kurumada ola bilir kalsikdan rengi kiyulasdimi ? Biraz daha bekleyin umarim vardir
baharcnr momandrabbit bnm ucuncu hamıleliğim olacak olursa 7yıldr ara koydugum ıcın pcos oldu bnde suan ılacta kullanıyorum bakalım
momandrabbit baharcnr ayy hakkında hayırlısı olsuun, benim de 2. Bebiş olacak ama neredeyse 6 aydır deniyoruz olmuyor
Esma006 momandrabbit regl gecikme bekle derim aksatmadan oluyor ise regl düzenin iyi ise bekle gecikme
momandrabbit Deletedmom_787 ayy gerçekten mi ben de chat gbtye attım o da ince bi çizgi görünüyo dedi
momandrabbit Esma006 aslında reglim 33-34 günde bir olur neredeyse düzenlidir ama ilk kez bu ay çok göğüs ağrım oldu, iki gündür de bi mide bulantım var çok hafif ama bilemedim, psikolojik mi yoksa gerçekten pozitif mi
momandrabbit 1oglanannesi ya kuruma olamaz çünkü idrarı damlattıktan 4-5 dk sonra çektim fotoyu sonra da hayallerim kırıldı hemen attım testi çöpe