jalepone Fyzytt kız ciddi misin ya aslında bana da böyle gelse kötü birşey değil de işte niyeyse önemsedim olayı 😂
Fyzytt jalepone ben çok önemsemem ya illa yemelik bişe olsun diye kendimi düşünürüm böyle durumda biri bana çikolata kahve verse hoş olur mu diye bence gayet hoş kahvenin kırk yıl hatrı vardır o manada 😄Çok zorda kalırsanız öyle yapın bence 🫠🫢🌸
jalepone ghostty ya evet olabilir aslında da ne biliyim kurabiye tarifleri falan beklemiştim postun altında niyeyse 😂😂
jalepone minikcivciv89 aynen öyle olunca tabaktan ümidi kesmek de kolay oluyor 😂 aman giderse gitsin zaten çok iyi bir şey değildi diyorsun 😂
Terlikpijama jalepone artık öyle yaparım ama 12li yemek takımımın tabağını geri nasıl alabilirim önerilere açığım 😂😂😂
sara29 jalepone bana kısır göndermişti, bende ertesi günü pişi yapmıştım kahvaltıya onu gönderdim o tabak bende kalmayacak sevmiyorum
jalepone sara29 ay bende sevmiyorum fazla rahatsız oluyorum da bir şekilde kalıyor 2 3 hafta ama bunu hafta sonu halledeceğim 😄
minikcivciv89 Terlikpijama ne kadar oldu gelmeyeli iste yani ben olsam isterim ben bana gelen tabağı 1 haftadan fazla durdurmam insanlar bir acayip yada gündelik önemsiz tabağa birşeyler köy o bahaneyle iste benim diğer tabağı alabilirmiyim de
jalepone minikcivciv89 aynen bence de ama tabağın kimden geldiğini de unutmuş olabilir bence aynısını götürsün 😂
minikcivciv89 jalepone olabilir her gelen tabağı biriktiriyorsa 😄yani dolu getirmesinede gerek yok yeterli tabağım vaktinde bana gelsin 🤣
minikcivciv89 Terlikpijama ayy niye utaniyosun belkide unutmuştur iste boşver tekrar getirmeyen utansın bir dahada bişey verme yada köpük tabakalardan al onunla götür😄