kubos_ jalepone ay bende aşure zamanı kimse getirmiyor diyordum canım çekiyordu tam böyle eşime söylendim o sırada kapı çaldı aşure geldi dünyalar benim olmuştu 😂😂
jalepone kubos_ bak o da sana gelmiş o günde ben dua ediyordum ama gelmedi 😂 ki ben her sene dağıtıyordum ona rağmen 😂
Dmlirmak jalepone en nefret ettiğim bir durum ben herkese verim yemek vs de kimse bana vermesin ya sonra ne yapacam ne verecem diye düşünmekten beynim patlıyor
Alexandra_grekova Terlikpijama cesaretimi toplayıp bide güzel bi kek yapınca inş sahibine gidecek tabak😂🙏🏼
tatlibebegim_ jalepone ben mısır haşlamıştım onu vermiştim yani o an hazırda ne yaptıysam onu koymuştum😂
Fyzytt Valla ben çalışıyorum normal yemeklerimi bile zor yapıp yetiştiriyorum o sebeple tabağı ben de olan komşularıma her zaman kek börek poğaça yapamadığım için o şekilde gönderemiyorum genelde türk kahvesi çikolata koyar öyle veririm 😄
jalepone Fyzytt kız ciddi misin ya aslında bana da böyle gelse kötü birşey değil de işte niyeyse önemsedim olayı 😂
2bebelianne Alexandra_grekova gönderme artık hatta geri kalan takımı da iste dolapta tek başına durmasın o tabakta 😂 😂
ghostty jalepone ben yaptığım bir zeytinyağlıyı bile veriyordum komşuma. Yani memleketten getirdiğiniz peynir bile olur. Mercimek köftesi yapıp yanına turşu vs koyup verebilirsiniz. Ya da evde yaptığınız farklı bir yemekten bir tabak olabilir😊
jalepone ghostty ya evet olabilir aslında da ne biliyim kurabiye tarifleri falan beklemiştim postun altında niyeyse 😂😂
Ballkusum_33 jalepone hahah aynı durumu çok yaşadım sonra şey diyorum tamam bı hafta daha tabak evde 😁😁
Mombloggg Bir komsum bana meyve koyup vermisti bana cok hos gelmisti ne bilim dusunmus etmis yeterliydi benim icin ☺️
Dmlirmak jalepone kek olabilir ben kek yapmıştım kimin tabağı varsa bol bol doldurup verdim valla 😂😂 dün gene geldi bir ay düşünürüm artık