mucizemyolunda Be1234 işte ben bu sorunla karşılaşınca devlet doktoruma gittim eğitim araştırma çıkarıyor devlet artık çıkarmıyor dediler evet evladım için canı sağolsun ama cidden yani sağlık konusunda ülke olarak çok gerideyiz…
mucizemyolunda Be1234 peki şikayetçi olabilir miyim ben çünkü bana bir senelik gosteriyorlar sistemde de öyle gözüküyor gittiğinde 3 aylık duruyor bu ne perhiz bu ne şey yani
Be1234 mucizemyolunda bazen eczanecilerde karıştırıyor bence emin olmak için başka bir eczaneye de bir sorun derim
Aydan95 mucizemyolunda kusura bakmayin bir sey sormak istiyorum. Post acicaktim tam sizi gordum. Kan pihtilasmasi hangi test yapilarak belli oluyor?
mucizemyolunda Aydan95 Canım ayrı nasıl olur bilmiyorum ama hematoloji kardiyoloji yapar diye duydum ama benim bir kürtaj ve düşük sonrası tıbbi genetik bölümünden vererek öğrendim.
mucizemyolunda 2023f zaten şuan 18+6′yım yeterli gelir bana dimi doğuma kadar Mart’ta nasipse doğumum 😍
2023f mucizemyolunda çok büyük ihtimalle yeter ama böyle durumlarda sağlık ocağına bazen iğne bırakıyorlar ordan isteyebilirsin bana 3-4 kutu vermişlerdi ücretsiz