beautymom cicekkkkkkk e nabızdan baksaydın keşke ben ordan bakmıştın cnm sonucu lütfen bildir bana merak ettim 💜
cicekkkkkkk beautymom ay heyecandan bilemedim ne yapacağımı inanmayıp 3 kaset test hemen 2. Çizgi belirdi ne yapacağımı şaşırdım
cicekkkkkkk mlke2906 Zehbahce anonim51 minikmucizem356_ beautymom Aylinn06 Ballkusum_33 eladmn00 sakaryamm54 mlke2906 Beta 321 kızlar
beautymom cicekkkkkkk beta kaç çıkmış canım hayırlı olsun gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ama biran önce kendine iyi bir doktor seç bi git bakalım baya kırmızı çıkmış cünkü benim bile silikken 7 haftalıktı
semiii cicekkkkkkk anlıyorum seni bende 2.5 sene bekledim test yapmayı bıraktım geçilmez olunca kan verip öğrenmiştim 😅
beautymom cicekkkkkkk benimde 5 yıldır olmuyordu cnm bi kere 4 sene önce düşüğüm oldu bende inanamamıştım ama dikkat et çok ağır iş yapma yorma kendini stresten uzak dur kan değerin yani Beta HCG diyorlar sonucu belli değil mi kaç çıktığı
cicekkkkkkk beautymom hayır negatif mi pozitif mi diye özel hastanede baktırdık yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum sizce nasıl yol izlemeliyim
beautymom cicekkkkkkk önce ozaman sonucun çıksın kendine sonra güvendiğin iyi bir doktor bul cnm yoluna onunla devam et kalp atışını vs öğrenmen için detayları muhakkak sor ne yiyip içtiğine varana kadar
bsraltnsy cicekkkkkkk betani ogren ona gore git hastaneye 300 lerdeyse bosuna gitmenin anlami yok 1500 lerde gidersin kuzjm