beautymom cicekkkkkkk daha mı olmasın kız bariz belli burda ikiside kıpkırmızı hayırlı olsun cnm :) 💜
mlke2906 canım kaset teste çıkması çok zor ve sende bariz ikinci çizgi belli hayırlı olsun hemen kan ver :)
cicekkkkkkk mlke2906 Zehbahce anonim51 minikmucizem356_ beautymom Aylinn06 Ballkusum_33 eladmn00 sakaryamm54 mlke2906 Beta 321 kızlar
mlke2906 cicekkkkkkk yok canım erken gebelik testi olsa evet derdim ama kaset testlerde hamilelik yoksa çıkmaz ben hamile olduğumda ilk kaset test yaptım ama adetim daha geçmemişti ona rağmen çıkmamıştı 2 gün sonra çıktı sende kan ver HCG değerine bakalım iki günde bir kan ver artışı da görmüş olursun
cicekkkkkkk mlke2906 ay çok heyecan yaptım ya 3 tane farklı marka test olması hemen 2. Çizgi çıkması falan umutlandırdı beni
cicekkkkkkk beautymom ay ellerim titreye titreye sonucu bekliyorum annem almaya gitti 20 dk kaldı sonucun çıkmasına
beautymom cicekkkkkkk e nabızdan baksaydın keşke ben ordan bakmıştın cnm sonucu lütfen bildir bana merak ettim 💜
cicekkkkkkk Kızlar bir de özel hastaneye geldim negatif pozitif mi değer mi dedi nehatif pozitif öğrenmek istiyorum dedim değerli olan yarın çıkıyormuş onu istemedim kanda yanılma payı olabilir mi kusura bakmayın heyecandan herşeyi soruyorum
Aylinn06 cicekkkkkkk canım özelde verdiysen negatifse pozitifse çıkar belli olur zaten 2 saate çıkıyor diye biliyorum