[silindi] Lovelavi benim çatım dardı planlı sezaryen yapılacaktı planlanan günden 3 gün erken oldu 38. Haftada tam alındı
senem0987 Lovelavi denenir tabiki doktorunla konuşarak hangisi daha iyiyse ona karar verirsiniz ama suni sancının %80 ini sezeryana alınıyor diye duydum açılma ilerlemiyor veya beneğin kalp atışları yavaşlıyor vb ama suni sancıyla da doğuran var bu riskleri de konuşun mutlaka bilgi alın
senem0987 Lovelavi denenir tabiki doktorunla konuşarak hangisi daha iyiyse ona karar verirsiniz ama suni sancının %80 ini sezeryana alınıyor diye duydum açılma ilerlemiyor veya beneğin kalp atışları yavaşlıyor vb ama suni sancıyla da doğuran var bu riskleri de konuşun mutlaka bilgi alın
Dmlirmak Lovelavi 37. Haftaya geldiğinde zaten herşeyi tamamlanmış oluyor olağan bir durum dışında da kuveze alınmaz bebek 33 te bile doğurup hiç kuveze girmeyen bebek gördüm ben içini rahat tut dua et Allah’ın izniyle birşey olmaz bebisine
Aysecan0335 35.haftamda su azalması oldu bendede 38+1de sezeryanla oldu doğumum bebekte gayet sağlıklıydı içinizi ferah tutun
Hatice-6868 Lovelavi aaa canım aynı bene 38+0 bana da suyum azaldığını söyledi cmt sezeryan günü verdi alacak bebeği ne kadar tesadüf olmuş
Lovelavi Hatice-6868 özele mi gidiyorsunuz bana şimdilik öyle bi şey demedi Salı günü kontrol için bi gel dedi
gunelozturkq [silindi] birşey sorucam hiç biediğim için soruyorum bebeğin suyu azalmış diyirsunuz ya kendi kendinemi azalıyor yoksa vajinadan sızıntı seklindemi geliyir 23 haftalık hamileyim cok duyuyorum su azalmasini nasıl oluyor ki azalma
[silindi] gunelozturkq benim ufak ufak sızıntı hissettiğim oldu açıkçası bakıyordum çamaşırım hep ıslak ama net anlamak için bi kağıt varmış ped gibi doktorla konuşup ondan isteyin olmadı
Lovelavi gunelozturkq ben öyle bi sızıntı falan hissetmedim görmedim de doktor ultrason sırasında dedi akıntım vardı normal sadece bende
Merve3433 Bende aynı durumdaydım bol su iç en az 3 litre günde bende toparladı 2 günde normale döndü 37+ 3 üm bende
mrsmonthtic Ben de bugün doktora gittim 38 + 3 haftalık hamileyim suyun sınırda dedi üç gün sonra pazar günü acile gel dedi. Hazırlıklı mı gitmeliyim ? Normal mi sezeryan mı gözüküyor dediğimde normal gözüküyor dedi