Deletedmom_878 Deniiibayyy aynen bende dişçiye gidicem de röntgen felan çekileceğim için aynı denediğimiz için verdim kan bakalım
Deletedmom_878 Deniiibayyy bana 6 ay dedi canım bende toparlanmak aynı şeyleri yaşamamak için 5 ay bekledim 17 sinde 6 ay olacak düşük yapalı
Deletedmom_878 Deniiibayyy yaa ciddi mii bende tanıştığıma memnun oldum beraber gebelik haberimizi alırız inşallah çok pozitif enerji alıyorum senden 😀
Deletedmom_878 Deniiibayyy aşkım 3 buçuk 4 te gel dedi bana da sisteme de bakarım öğleden sonra düşerse gitmem diye düşünüyorum düşmezse giderim mecbur dişçide yarın ona göre tedavimi yaptırırım
Deletedmom_878 Deniiibayyy kız hiç sorma aniden diş eti çekilmesi çıktı onun için gidecem yarın dahiliyeye felan kan verdim ek şeyler kullandım gebelik düşünmeden ha bu arada folk asit başladın mı
Deletedmom_878 Deniiibayyy cinsiyeti neydi diğer bebeğinin canım sorun neydi sanki anlattın ben anlamadım bebeğini gördün mü seni üzmek istemem ama
Deniiibayyy Deletedmom_878 erkekti suyu bitmişti 25. Haftada böbrekten kaynaklı dediler. Gördüm saçı kaşı kirpiği vardı doğurduğum sırada bakmadım hiç. Morga indim baktım sonradan
Deletedmom_878 Deniiibayyy ayyy içime çok kötü oldu çok üzüldüm seni cennette bekliyor annesi. Bende 3 aylık düşürdüm onda bile herşeyi oluşmuş küçük minyatür bebekti
yaseminis Deniiibayyy Allah sabır versin benimde 37 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin 1 ay önce çok zor keşke neden olduğunu bilseydim