burcinbaydar1 Günaydın kızlar 10 gün önce kanda negatif çıktı beta. 3 gün adetim gecikince awox test yaptım ilk 2 dkda böyle çıktı sizce yalancı pozitif veriyormu awox?
ylnydgd burcinbaydar1 10 gün önce kan vermek biraz erken olmuş ama zaten. Awoxta yanılma hiç duymadım bence kan verin tekrar. Gönlünüzdeki gibi olsun 🙏
Selim_Alparslan burcinbaydar1 gecikmeden sonra vermemişsin sonucta kanı yani teste yalancı pozitif diyemeyiz. 10 gun önce vermişsin erken olmuş. Bence hamilesin tekrar kan verin 🍀
Hly_ygt burcinbaydar1 hayırlı olsun canım awox yalancı pozitif hiç görmedim yorumlarda ve zaten ikinci çizgi gayet belirgin çıkmış 🌸
Melike3506 burcinbaydar1 awox da yalancı pozitif duymadım ben hiç. Kanı erken vermişsiniz. Bence hamilesiniz tekrar kan verin kesinleşsin hayırlı olsun 😊
mlke2906 canım awox yanıltmaz kanı zaten çok erken vermişsin negatif olması çok normal tekrar kan ver hayırlı olsun şimdiden :)
burcinbaydar1 Melike3506 doktor kendi istemişti bulantım var diye bana göre de çok erkendii teşekkür ederiiiim😍
Serappppph burcinbaydar1 bu kadar net ciktiysa asla yanıltmaz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün gelsin inşallah