Ehjfjsjs Edanur-gul 1 paket 1 almıştım 82 li Molfix sonra 2 den devam ederim dedim ama dogurdum ikinci 1 numarayı yeni aldık yetmedi bize 13 gunluguz
Havin49_ Ehjfjsjs ben tam 200 tane kualndım 1 numara gidiyor yani hani 5 kg bi bebek doğarsa bilemem ama oğlum 3610 doğdu 200 tane tam gitri
Baklavaseverim Edanur-gul 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara al kilo alımına göre taşma durumuna göre devam edersin bebeğin 4,5 kg falansa 1 numarayı küçük paket al denemeden hemen almanı önermem çünkü bebekten bebeğe değişiyor taşma yaparsa ya numarası büyüktür ya küçük ben 2800 civarı 1 4 kg civarı 2 numaraya geçtim 1 numara taşma yapıyordu şu an 7 aylık 3 aydır 4+ kullanıyoruz 1 numara dan 1 paket tek kullandım 2 den 3 olması lazım oda 3. Paketten sadece 10 tane falan kullandım ama benim bebeğim zayıf bebekti işte
myangelson Edanur-gul bu sizin bebeğinize bağlı kilosuna vücut tipine vs. Kullanarak almanız lazım. Zaten stok yapmak iyi değil 1 numara 1 Paket ile başlarsınız bez pişik yapmazsa duruma göre devam edersiniz. 3 ve 4 numara en çok giden. Biz 1 numara 2 paket falan kullandık 2. Paketinde çocuğa küçük gelmeye başladı bez. En çok 4 numara kullandık. Molfix pure soft kullanıyoruz memnunuz
sudeli4 Edanur-gul merhaba ben ilk gebelikte küçük bi paket 1 aldım 25 30 lu olanlardan bence mutlaka 1 numara elinizde bulunmalı , 1 paket de 2 no Aldım oda içinde az olanlardandı 3 numarayı çoklu aldım uzun süre kullandık .l ben ilk herkeste var diye sleppy aldım çocuğum pişik oldu sonra hemen primaya geçiş yaptım problem yaşamadık popo alıştıkça molfixe geçtim mavi paket eskiden daha kaliteliydi oda şimdilerde bozdu eski kalitesi yok ama yinede güzel onuda beğendim
MamaSmiles Oğlum 3,5 kilo doğmuştu 1 paket 1 numara bezi kullandım sonra 2 numaraya geçmiştim ilk ay 1,5 kilo almıştı 1 numara çabuk küçüldü bizde. Bence 1 numara 1 paket alınıp bebeğe göre devam edilmeli
Senamstf Edanur-gul 2 paket molfix 1 numara almıştım bitince baby turco deneyelim dedik kalıbı çok çok küçüktü paketin çoğu kaldı öylece. Tekrar 1 numara molfix ve 2 paket 2 numara aldık. Hepsini kullandık. Bebeğim şuan 2,5 aylık daha yeni 3 numaraya geçtik. 2 numarayla 3 arasında sadece uzunluk farkı var enleri aynı bence
Havin49_ MamaSmiles he ben direk molfix ile başladım 4 numarada bim bezine geçtim çok sızdırmaya başladı 4 numarada