momsalis ftmnr05 iyi akşamlar canım doktorunla görüştünmu tekrar ne dedi senin kaç çıkmıştı değerin kaç milimlik yaptırdın 50 likmi benimde şeker yüksek çıktı ya 😓
ftmnr05 momsalis ben 75 lik içtim doktor da suan takip edicez diyetle kontrole giriyorsa sıkıntı yok dedi bana sana ne dedi kaç çıktı sonuçların
momsalis ftmnr05 benimde 1 kilo dedi tam 26+2 deyim sekerdenmi acaba kilosu yüksek acaba 😓 çok canım sıkıldı ya
Zehrailly momsalis 14+3 ken %80 kız demişti ama henüz inanmamıştık kimseye söylemedik çünkü oğlumu da ilkte %70 kız görmüştü doktor. 18+3 ken kesin kız olduğunu gördük 🥰
momsalis ftmnr05 ben 50 lik ictim 140 sinirmis benimki 144 çıktı çok bı yüksek değil ama ne yapsam bilemedim bende seninki kaç çıkmış
momsalis ftmnr05 doktor normal dedi ama internetten baktım bu haftada 600 ve 800 arası olması beklenir mis ultrasonlarda yanılma payıds oluyor tabi benimki biraz tombik olacak galiba
ftmnr05 momsalis interneti çok önemseme doktor bi anormallik olsa söyler zaten her çocukta bir değil benim oğlumda bu haftalarda kızımdan fazlaydı mesela 😜
momsalis ftmnr05 ya seninki daha yüksek çıkmış acaba bende senin gibi kendimmi kontrol altına almaya çalışsam yoksa doktoru dinleyip 100 luk mu yaptırsam
momsalis ftmnr05 evet 100 lükle deneyelim ne çıkacak ona göre şeker var yada yok deriz dedi ama benim pek yapasim yok
momsalis ftmnr05 selamm 😊 nasılsın nasıl gidiyor ben birkaç gündür agrlastigimi fazlasıyla hissediyorum sende oylemisin acaba.
ftmnr05 momsalis selamlarrr 30 haftaya girdiğimizden beri ben bende değilim 😂 nefesim bana yetmiyor gece sıcak basmaları da geldi 🙈 son düzlük iyice vurdu bana da anlayacağın 😂
momsalis ftmnr05 bende aynıyım ya bı anda ağırlastim çorap felan giyemiyorum asla yemek yiyesim gelmiyor sıcak basıyor yemek yiyince midem perişan durumda 🥺🥺 oruç tutmayı düşünüyomusun