momsalis ftmnr05 ya benimde cuma günü kontrolüm var şeker yüklemesi için doktorun tavsiyesini dinlemeyi düşünüyorum. Hareketlere gelirsek hergun hissediyorum artık ama öyle sert tekmeler halen yok plesanta öne yerleşmiş o yüzden geç hissedebilirmisim bide ilk gebelik olduğu için ama şükür dürtünce tepki veriyor minik kızım😍😍 senin hareketler nasıl baya kuvvetlenmistir artık
momsalis ftmnr05 ay ne güzel benim ilk olacağı için hiçbisey yok daha almadım sadece araştırıyorum ne nerden alabilirim diye önümüzdeki haftalarda topluca gidip tamamlamayı düşünüyoruz Allah izin verirse maalesef herşey ateş pahası
momsalis ftmnr05 ay inşallah inşallah bu arada isim ne düşündün biz bı türlü isim bulamadık ya en zoru sanırım isim bulmakmis 🙃🙃
ftmnr05 momsalis isim Gökçe düşündük biz biz derken de babası 😆 bende izin verdim oğlumda ben bulmuştum bunda da o bulsun dedim 🤣🤣 siz neler arasında kaldınız
momsalis ftmnr05 çok güzel adıyla yaşasın inşallah 🤲🏻 bizde hafsa, Meyra, Hüma ,Eslem düşündük ama karar veremedik ben Eslem çok istiyorum ama eşim istemiyor 😕
ftmnr05 momsalis iyi akşamlar naptın ne dedi doktorun iyi her şey inşallah 🤲🏻🌸 bana şeker yüklemesi önerdi yarın sabah aç karnına yapıcam 😬
momsalis ftmnr05 iyi akşamlar canım ben cuma günü sabah gidicem aç gideyim diyorum yapalım derse yaparım sen naptın ne dedi inşallah yarında kolay geçer senin için şeker yüklemesi sonrası bayılan felan duyuyorum ben korkuyrum biraz 🙈🙈
ftmnr05 momsalis aa bende yarın sanmıştım seni de bence de aç git iki kere uğraşma benim gibi 🤣 inşallah kolay geçer ya bilmiyorum bende duydum öyle şeyler 😫
momsalis ftmnr05 naptın nasılsın yaptırdınmi şeker yüklemesi zorlandinmi ay yarın bende yaptırcamcbiraz heyecanlıyım umarım ikimizinde kolay geçer sonuçlarımizda güzel gelir
ftmnr05 momsalis canım merhaba yaptırdım bi sıkıntı yaşamadım ben ya şekerli su işte ağır geliyor içince biraz o kadar. Sonuçlar da bir tık yüksek doktora gönderdim bakalım ne diyecek 🤷🏻♀️😩
momsalis ftmnr05 ya hayırlısı bakalım inşallah doktordsn güzel şeyler duyarsın🤲🏻 kaç defa kan verdin nasıl yapıldı, bu arada bebiş nasıl kaç kilo olmuş söyledimi doktorun bişey
ftmnr05 momsalis bebiş 800 gr 3 kere kan veriyorusun 1 aç 2 tok şeklinde İnşallah güzel haberler alırsın sende beklemek sıkıcı tabi biraz
momsalis ftmnr05 maşallah bakalim bizimki ne kadar oldu çok merak ediyorum yarın biran önce olsa artıkk 😊😊 amin amin inşallah 🤲🏻
momsalis ftmnr05 benimde 1 kilo dedi tam 26+2 deyim sekerdenmi acaba kilosu yüksek acaba 😓 çok canım sıkıldı ya