hayirlisi06 Evlat insan için sadece bir rahmet değil aynı zamandada imtahandı evet bazılarımıza hiç vermez bazılarımızada istemesekte verir bununda elbetde bir hikmeti var Rabbim hak eden anne ola bilecek tüm muslumanlara evlat nasip etsin bişey söyliyimmi kardeş eğer 3 değil bir hamileıik bile olsaydı sizde yinede morelinizi bozacqk bişey bulurdular inan bana böyle şuan bende 3 cüyü bekliyorum oğlum 4 kızım 3 yaşında ve hiperaktivler mAşAllah ilk haftalarımda sızın gibiydim bununda sebebi işte kınanma ve s zorluklar falan ama şuan 24 haftadayım ve artık o düşüncelerimden eser yok çok şükür eğer Allah onu yaratmışsa nasibi varsa olduğu kadarı görecek ben yine elimden geleni yapacağım diğer evlatlarımı nasıl sevgiyle kucakladımsa oda benim canım şuanki gebeliğimden öncede bi gebelik oldu 8 haftaya kadar sürdü o zamanda çok ağlamıştım falan insanların laflarına çok kızmışdım çocuğum olmazdan önce bana doktor tavsiye edenler kimdi bundan sonra artık durursun falan gibi laflar etdiler çok kırıldım ha bunu söyleyenlerde hanı desemki boyunlarında bi yüküm var bezinimi alıyorlar yemeğinimi sözde düşünüyorlar düşünmek öyle bişey değil düşünen dua eder yardım ede bileceği bişey varsa onu eder Bi arkadaşım var çok yakınım 10 yıllık kaç defa morelimi bozmaya çalışdı güzelliğinden değil hep zorluğundan konuşuyor Böyle hani doğsun sen o zaman bak diye ben zaten iki kez doğurdum ve biri çok yormadı beni ama ikinci anamı ağlatdı ama geçti o günler buda geçer önemli olan sağlıkları sağlıklı olması ne erkek me kız olması önemli değil böyle konuşan insanlarla aranıza mesafe koyun sizinle böyle konuşamasınlar