hayirlisi06 yagmuraybarr amin çok teşekkür ederim. Çok istiyorsanz 3″uncu denersiniz inşaAllah hayırlı bir oğlunuz olur İnşaAllah benimki de bir supriz yapar Rabbım büyüktür amin
yagmuraybarr hayirlisi06 sizin için de dua edecem hayırlı sağlıklı bir erkek evladınız olsun benim de inşallah 🙏💕
gyuiioo hayirlisi06 kim ne derse desin canim benim artık herkese net cevabım yapabilen kaş göz yapsın bakalım diyorum haşa Allah neyi dilerse o olur dilledigine erkek çocuk dilediğine kız çocuk yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir Şura suresi 49 50 ayet
Anonim90 Sizin postlarınızı ve yorumlarınızı çok görüyorum. Erkek evlat çok istiyorsunuz hayırlısı olur inşallah ama bence kız veya erkek olması çokta önemli değil sağlıklı olsun yeterli. Ablam da aynı sizin durumunuzdaydı. Ama tam tersi onun hepsi erkek. 2 oğlu vardı 3.hamile kaldı bunlarda ikizdi. Doktor biri kız biri erkek dedi. Sevindi çünkü kız istiyordu. Hatta kıza göre kıyafetler falan almıştı. Ama gel gör ki bi doğdu ikiside erkek doğuma kadar her kontrolde kız denilen bebek erkek doğdu. Tabi şok olduk ama çokta takmadık. Hayırlısı deyip geçtik. 5.çocuğu kız oldu ama. şuan 4 erkek 1 kız annesi oldu. Çok çocuk zor ama o da kız bebek aradı demek böyle düşünüyorum 😅İnşallah sizinde gönlünüzce olur doktorlar yanılmıştır biri erkektir. Hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar inşallah en başta
hayirlisi06 Anonim90 Allah razı olsun umut oldunuz inşallah benimkide supriz yapar biri erkek çıkar öyle olur hayırlısı ile ezanlar yüzü suyu hürmetine amin Ablaniza sevgiler 🌷
Mrsz hayirlisi06 canım garantisi yok ki cinsiyetin .Bunu herkes biliyor önemli olan bahtları güzel olsun .Yakınlarının söyledikleri için tek katıldığım nokta 4 çocğua bakmanın biraz zor olacağı yoksa kız olsun erkek olsun zırvalıklarına cidden şaşıyorum .düşkünmüş de bilmemne valla biz onlara güzel bir gelecek hazırlayabilecek miyiz yetebilecek miyiz bunları düşünmemiz lazım cinsiyet yerine.
Mrsz hayirlisi06 ne yapacakmış ev araba mı alacakmış 🤣böyle diyorlar sonra bakmıyorlar bile ayda yılda bir sevmeye gelirler .Şu söz çok doğru milletin ağzı torba değil ki büzesin.
Havin49_ Kubar yani bu çok yanlış bi düşünce biz doğuluyız 5 kardeşiz 3 kız iki erkek babam erkeklerden çok hep bizi sevdi hep bizi destekledi yani lütfen doğulu fln gibisinden şey yapmayın arkadaşım Karadenizli eltisi iki kız var kocadı sen erkek doğurmadın kadın değilsin dedi bunun insanlıkla alakası var yöreyle değil
Kubar Havin49_ yok sizin babanız ve sizin babanız gibi olan niye erkek nice kadın da var doğulular arasında zaten toplumda genel bi baskı söz konusu ben sadece doğulular böyle demedim doğulularda gelinlere daha fazla yüklenilir erkek evlat baskısı daha fazla olur. Her doğulu böyle desem itirazını anlarım da doğulu diye genel ifade kullanınca itiraz etmek için gerçekten doğuluları tanımıyor olmak gerekir yeni nesil gençler eskiler kadar değil ancak onlarda da çok baskın siz denk gelmemişsinzdr kalabalık doğulu bi ailede sadece erkekler değil kadınlar da aşırı erkekçi olurlar
cizgilidefter hayirlisi06 4 kız, maşallah eviniz hep şenlikle kızlarınızın güzellikleriyle dolsun inşallah. Böyle diyenlere bakmayın siz, evlatlarınıza odaklanın. Prenseslerle ileride sizin ailenize imrenerek bakarlar bence 🤍
Mrsz yagmuraybarr anneme de erkek çocuk baskısı olmuş 2 kız kardeşiz biz de ara ara laf sokmalar vs 3. Yap diretmeleri.Hayattaki en akıllı kararlarımdan biri 3 ü yapmamaktır diyor kız olsa bir daha laflarını mı çekecem dedi çok iyi yapmış bence de erkekte olabilirdi ama bu zorbalıklar kadınları çok yoruyor.
yagmuraybarr Mrsz kesinlikle öyle en önemlisi sağlık ve hayırlı olması bence ben her zaman hayalimde 3 çocuk vardır 2 kızm olacak bir gün eğer fikrim değişmezse erkek olmasını isterim ama olmazsa da üzülmem bu saatten sonra 💕
mira_mi yagmuraybarr o kadar aynıyızki biz de 4 kız kardeşiz ve banada 12 haftalıkken kıza benziyor dedi dr yani kızdır perinotolojı biliyor doğru cıkıyor bende sorduklarında kız diyorum hımm olsun hayırlısı olsun diyor herkes bilmiyorum mesela annemler eve binbir çesit hayvan aldılar beslemek için kediler köpekler civcivler ördekler hepsi hatta hepsi hatta doğum yapan köpeklerinde kız oldu garip bir şekilde😂
yagmuraybarr mira_mi bizim kaderimizde bu olabilir mi acaba 😂 vallahi düşünmeye başladım kız kardeşimin de kızı var çünkü bu 3.torunu olacak annemin ama tek istediğim bir erkek torunu olması beden veya başkasından gerçekten buna hasret olduğunu biliyorum 🙏 inşallah bizim 3. Oğluş olur diyelim
simssmom1 hayirlisi06 allahım sana ne kadar güzel kız evlat vermiş. Dilerim daima gönlünden geçen seninle olur duaların kabul olur. Benim 2 oğlum var ikiside birbirinden güzel. kızım yok, kız evlatlarına da içim eriyor, içim gidiyor, canım gidiyor.. 🥹🥹
mira_mi yagmuraybarr bende çok istiyoruö ben veya diğer kardeşlerimin oplu olmasını ama sanırım kadersel bir durum
Hzlkya hayirlisi06 maşAllah ne güzel 4 kız Allah bağışlasın ilerde Cook rahat ediceksiniz ve çok mutlu olacaksınız bende 4 kız kardeşim 2 ablam 1 kız kardeşim var toplumun ne dediğinin önemi yok siz cenneti yaşıyorsunuz Allah’ın izniyle 🤲🥰
Havin49_ Kubar benim ailem aşırı kalabalık her evin 5-6 çocuğu bar valla ama öyle bi ayrımcılık yok bence aotal insnalr cinsiyet ayrımı ypar
yagmuraybarr mira_mi kısmet bilemeyiz inşallah olur ya 🙏💕 her iki duyguyuda tatmak harika bir şeydir eminim
Kubar Havin49_ sen doğulu olarak bitek kendi aileni mi tanıyorsun ;) itiraz edecek bişey yok şuan sakin ol ırkçılık yapmadım cümlelerimi tekrar oku kadın olmak her yerde zor ama doğuda daha zor? Erkek doğurmayan kadın olmakta bir okadar zor burada doğuda yaşayan insanlar denk gelirse yazarlar sen belli ki doğuda yaşamamışsın doğuda yaşamış insanlarla oturup konuşup kafa yapılarını anlayamamışsn bu post sahibinin k.validesi telefonda bari biri erkek olsaydı diye ağlamış ya ne düşündü de ağladı söyle bakalım havincim? Benim bir sürü doğulu öğrencilerim oldu kendi evladımı bilir gibi bilirim hepsini gençler iyidir yine eskiler malesef.
sedaergl hayirlisi06 aman bu insanlar erkek cocuklara bu kadar abartili bakmalarini hic anlamiyorum. Kiz erkek ne farkeder ya. Saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun hayirli evlat olsun. Benim ilki kiz. İkinciyi de cok kiz istedim. Erkek cinsiyeti. Biraz zor kabullendim. Erkek kardesim sorunlu. Aman ona benzerse vs. Korkular .. ama bence tek onemli olan saglikli olmasi. Bosverin baskalarinin dediklerini. Siz ve yavrulariniz saglikli olsun. Hem 4 cocuk evet zor olabilir bu devirdem ama ilerde kalabalik bi aile ne kadar guzel 🥰