Minasoykan Mhtap1 ayy gece mide yanmasına kalkıp birdaha uyumadığımı biliyorum o yüzden Allah yardımcımız olsun çok zor 🥹
irmairma Minasoykan bana gaviskon iyi geliyor canım ama naparsam tam olarak geçmiyor ki , salçalı yemek baharat dicem ama sabah normal kahvaltımda bile midem yanıyor tam olarak çözümü yok bence diyetisyenim de gebeliğe bağlı dedi.
Minasoykan irmairma tam olarak benim de geçmiyor süt içtim o biraz iyi geldi ama yine oluyo yapacak bir şey yok idare edeceğiz sanırım 🥹😂
Nibozog Minasoykan rennie ya da gaviscon ben ikisini de kullandım belli bir zamandan sonra rennie fayda etmedi gaviscon çok iyi geldi.
karayelll Minasoykan geçmiş olsun 32 haftamda ilk gebeligimde lansor vermişti doktorum onun sayesinde duzelmistim ama belli haftadan sonra veriyorlar ama baharatlı salçali asitli şeylerden uzak durun geçmiş olsun
atesismom Minasoykan ben 9 aydır çekiyodum:( cuma günü doğumum var hatta 37. haftada mide koruyucu aldımm
zehrakrdg Minasoykan süt o kadar iyi geliyor ki daha ilk yudumlarda dünya varmış dedirtiyor bir deneyin bence
mavi123_ Minasoykan bende 20. Haftadan beri yaşıyorum o kadar kötü ki midemin asidi bile ağzıma geliyor sürekli öksürüyorum banada bişey fayda etmedi malesef heralde sonuna kadar böyle gidecek