Minasoykan Merhaba arkadaşlar mide yanması yaşayanlar var mı varsa ne iyi geliyor inanılmaz derecede mide yanması yaşıyorum soda tahin bunları denedim ama fayda etmedi bilen varsa yazsın lütfen 🥹🥹
Esra11_10 Minasoykan gaviscon şurup var bana o iyi gelirdi hep naneli bi şurup eczaneden alabilirsiniz
rainbowdash Minasoykan süt bana iyi geliyordu canım süt iç bir de gaviscon şurup tadını sevmesem de kesiyordu
Minasoykan aprilbaby soğuk süt içtim kızlar kesti vallahi inanılmaz derecedeydi çok şükür geçti Allah razı olsun 🥹🫶🏻
Minasoykan atesismom 38+5 canım son zamanlarda oluyormuş ama çok kötü ya geçmiyordu da neyseki şimdi geçti
Mhtap1 Bende inanılmaz yaşıyorum özellikle geceleri. Hiçbir şey fayda etmedi bana. Rennie kırmızı renkli şurup içiyorum 2 ölçek 3 saat kadar rahatlatıyor beni
Minasoykan Mhtap1 ayy gece mide yanmasına kalkıp birdaha uyumadığımı biliyorum o yüzden Allah yardımcımız olsun çok zor 🥹
atesismom Minasoykan ben 9 aydır çekiyodum:( cuma günü doğumum var hatta 37. haftada mide koruyucu aldımm