Havin49_ Merveue düzeliyor resme baktım senin bebeğinin kafası benim oğlumun kafasının yanında hiç yani ama şuan gayet güzel 6 aylıkken düz kafa yapışma sahip oldu normal doğumda malesef oluyor
nurssmom Merveue vajinal doğumda olan birşey kafana takma. Gözünün önünde olduğunda kafasının üzerine yatır yavaş yavaş düzelcek inşallah
LadyX Merveue canım vajinal doğumda genelde böyle oluyor sanırım merak etme zamanla düzelir. Doktora sordun mu peki
Merveue mavikalpvemavikalp benimkide sıkıştı maalesef acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum millet dedikçe kafama takıyorum işte
mavikalpvemavikalp Merveue e tabikide kemiklerin arasında kalınca ona göre şekillenmiş ama dert etmeyin düzeliyor
kusl Merveue geçiyor canım. Kafası niye böyle diye soran olursa sana girmiş ondan böyle de. Küçücük çocuk ne istiyorlarsa Allah Allah
1devaannesi Merveue yok hayır kendi kendine düzeldi ben ekstra bisi yapmadım cnm sizinkiler düzelir abes bir durum görünmüyor bebiste telaş yapma cnm
ABusraaaa Merveue kafasını düz tutun sırt üstü yatirarak düzelir toparlanır. Endişe etmenize gerek yok