Merveue 25 günlük bebeğim var. Kafası arkaya doğru uzun ve düzelmiyor psikolojim bozulacak resmen. Gelen giden kafası niye böyle diyor düzelir mi sonradan
Merveue 1devaannesi düzelmesi için yaptığınız bir şey var mı düz kafa yastığı falan varmış acaba kullansam mı
LadyX Merveue canım vajinal doğumda genelde böyle oluyor sanırım merak etme zamanla düzelir. Doktora sordun mu peki
1devaannesi Merveue yok hayır kendi kendine düzeldi ben ekstra bisi yapmadım cnm sizinkiler düzelir abes bir durum görünmüyor bebiste telaş yapma cnm
[silindi] Merveue Yok hicbir sey yapmadim.Yattikca düzeldi.Bende cok kafama takmistim.Üzülmeyin sizinkide düzelir insaalh
Havin49_ Merveue canım sağa sola yatır benim oğlumun kafası da öyleydi uzaylı gibi sağ sol yatıra yatıra dizeldi oğlumun kafası şuan o kadar yuvalrlak ve güzel ki
kayraninannesiiii Merveue size belki komik gelecek ama annem kız kardeşimi doğururken kız kardeşimin kafasıda böylemiş sonrada düzeliyor kardeşim şimdi 20 yaşinda merak etme geçiyor 😀🤣
mavikalpvemavikalp Merveue daha 25 günlük hemen düzelmemesi normal küçük yani Zamanla düzelir sıkma canını bi arkadaşımın oğlununda öyleydi kanala sıkışmış düzeldi dert etmeyin lütfen ya
Merveue mavikalpvemavikalp benimkide sıkıştı maalesef acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum millet dedikçe kafama takıyorum işte