sevacano kartanesi___ 85 le kaldim 89’um şimdi 20haftalik olduk ama hiç umrum da değil sağlikli olsun yeter .
merveasilorhan sib1234 kesinlikle katılıyorum size meyveyi arttırdığımda bile ertesi gün ellerim şiş kilo artmış uyanıyorum çok nadir oğluma koyarken bir dilim alırım sadece
kartanesi___ merveasilorhan ay evet ben de meyve yüzünden 3-4 haftada 5 kilo aldım ya her gün birkaç porsiyon meyve yiyordum 😭
semakarakasc kartanesi___ doktorlar genelde meyve yemeyin diyor 😐 benim doktorum haftada 1 porsiyon ye dedi iyi birşey değil diyor onun yerine yogurt kefir ve. yemem gerektiğini söyledi bende meyve aşığı biri olarak çok zorlanıyorum hatta bazen dayanamayıp abartıyorum
merveasilorhan kartanesi___ masum görünen canavar gibi resmen 16. Haftamdayım 2 kilo aldım şimdiye kadar ilk hamileliğimde bu zamana kadar 10 kilo toplamda 30 kilo almıştım 🤦🏽♀️
kartanesi___ semakarakasc evet ben de çok fazla kilo aldırdığını görünce bıraktım artık haftada bir falan az yiyorum
busbusrabus semakarakasc ben de meyveye dayanamıyorum ve faydalı diye abarta abarta yiyordum 😄 Beste hoca bana da aynı şeyleri söyledi 1-2 hafta meyveyi kestim ve gerçekten kilo almadım. Ama haftada bire de düşüremedim meyveyi her gün olmasa da arada yiyorum
semakarakasc sib1234 ben de meyveye dayanamıyorum ama doktorum hiç istemiyor. Üzerine 3 kilo aldığınız dönemde bebek kilo alıyordu ama dimi. ben kendim kilo almayınca triplere giriyorum bu sefer acaba iyi beslenmiyor muyum diye 🫠
semakarakasc mucizemyolunda 7 kilo nasıl verdiniz 🫣 bende 65 ile kaldım hayatımda gördüğüm max kiloydu ama veremedimde almadımda henüz
Asnrbdk Ayfer_alkc bende 99 ile hamile kaldım şuan 27 haftalık oldu yeni 2 kilo almışım 101 olmuşum bakalım inşallah böyle az az almaya devam ederim 🙂