Merve_3300 Deletedmom_247 yani ben diyorumki çok var göktuğ. insanlar popüler die koyuyor genelde. Oda Göktuğ tarihte geçiyor diue Atilla gibi tanrının kırbaçı🥲
Ozgeliz Merve_3300 Oğlumun ismi Yiğit 💙 Yeğenimin ismi Metehan 💙 onun harici Türkçe erkek isimleri Alparslan , Saruhan , Alperen , Mert , Baturay , Batuhan , Göktürk , Kağan , Yağız , Efe , Ege
nurakseki İlk bebeğim Mustafa Yiğit ❤️ Şimdi gebeyim yine oğlum olacak Allah izin verirse Ali Kağan ❤️ dedelerinde gönlü olsun bizimde 😂
Deletedmom_297 Merve_3300 Alparslan ve göktüg çok güzel isimler ama çok fazla özellikle alparsalan her 5 çocuktan 4 adı alparslan her şehirde 1 . Sıradaymış
Merve_3300 Deletedmom_297 Doğru Eşim Göktuğ diyor. Guzel seviyorum ama çok var.Alparslanı da sevmem pek
ikiemanetinannesi Merve_3300 oğlumun ismi yiğit buğra ikisi de Türkçe..💙 ikisini ayırmadan kullanıyoruz.
suragungor 123yenianneee aren ismini bende begeniyorum ama koku arapca ve farscaya dayaniyor esimde oz turkce olacak diye tutturdu o yuzden elemek zorunda kaldim
cizgilidefter Merve_3300 Uygar Timur Efe Sarp Mete Kutay Tibet Dağhan Evren Ata Utku Güner Biz de Türkçe isim olsun kesinlikle diyoruz, listemizi direkt paylaştım
kbrkkk Merve_3300 senelerdir kız çocuk hayalini kuran eşim bi gün durup dururken benim oğlum olacak adı da Metehan olacak demişti nitekim öyle de oldu erkek bebek bekliyoruz adı Metehan olacak inşallah 🥰 ama bana kalırsa Kürşad isterdim eğer Allah 2. Bi erkek evlat nasip ederse adı şimdiden belli 🤭🥰
beautymom Alparslan gerçekten bayıldığım isim çok güzel bir isim cnm gerçekten kocamın yeğeninin ismi ve gerçekten çok yakışıklı 20 yasında onun ismi olmasaydı ben ilerde düşünüyordm erkek olursa diye atabey var Altay var yamaç var göktuğ var