aybalasmom Seelinimo anladım. Ben erken fark ettim aslında geçen cuma gittiğimizde söyledim, sadece mukusla tanı koyamam direkt diyete başla diyemem dedi. Pazartesi ya da Salı kontrolümüz var sorucam tekrar benim kızımın da makatında yara var. Yeni oldu galiba
aybalasmom Seelinimo ya ben iki üç gündür dikkat ediyorum yediklerime ama bu yaranın geçmesi için ne kullanabilirim. Hametan ve dalin likit pudra kullanıyorum ama geçmedi
Seelinimo aybalasmom yazayım doktorun bana yazdıklarını Eau Boriquee %2 300cc 3 gün boyunca :Günde 4 kez bir tülbente ıslatıp 15 dk orada beklet Ekzemant Emulsiogel günde 1 kez sür, 1 hafta Lamisil krem günde 1 kez 15 gün
Deleted33000 aybalasmom laktoz değilde süt alerjisi var bebeğimde mukuslu kaka ve bissürü belirtisi vardı diyet yapıyorum baya düzeldi yavrumun huzursuzluğu
Deleted33000 aybalasmom aşırı gaz huzursuzluk sürekli ağlardı uyku nedir bilmezdi mukuslu ve gürültülü kaka ve en son kakasında kan olmaya başladı çocuk doktoru na götürdük o bize yeşil alan açtı bende diyete başladım haftaya randevu aldım alerji doktoruna götüreceğim bebeğimi
aybalasmom Seelinimo çok çok teşekkür ederim. Şimdi bakacağım hepsine, bir şey daha soracaktım. Mama kullanıyor musunuz doktor ne önerdi acaba hangisini kullanıyorsunuz
Seelinimo aybalasmom yok anne sütü içiyor sadece. Mama olarak çok dikkat etmeniz lazım çoğu süt ürünü içeriyor. Chatgbtye yazsanıza süt ve süt ürünü alerjisi olan bebeğe mama önerisi yaz diye yazsın size