Eres26 minikkalp2 helloooo 39+5 doğurmadım Ancak bugün iki kere kasılma sayar açma ihtiyacı hissettim bakalım ne olacak Bugün doktorla görüştük tekrar Cumaya kadar gelmez ise cumartesi sezeryanla dünyaya getireceğiz artık (40+1 )
Kelebek06 hulya10 bana da 39 kadar bekleriz dedi doktor çocukta ilk günden beri 1 hafta ileride .şimdi ben sancım ve doğumun ne zaman baslarsa mi gidecem .ilkim sezaryen
hulya10 Kelebek06 tansiyon probleminiz var mı anlayamadım? Olmasa bana da 39u bekleriz demişti sezaryen için. Normal olacaksa muhtemelen dediğiniz gibidir
Eres26 minikkalp2 ay evet benimki beklerse iki gün daha sizle aynı gün sezeryan olucaz gibi Sizin sabah saati mi benim saati belli değil Varis çorabı aldınız mı bana mutlaka alın dediler
minikkalp2 Eres26 yok benden istemediler corap falan herhangi bişey. Sabah 6.30da gidicez 8.30da ameliyat inşallah
Eres26 minikkalp2 belliki sizin hastaneniz kendi temin ediyordur sezeryan sonrası giyilmesini öneriyor ebe illa al dedi Arkadaşlarıma sordum onlar da al dedi