Dk192201 ikiemanetinannesi çok sevindim sizin adınıza 🌺🧿 benim de ilk Klomen+ovitrella kullanımım döngüm çok kısa 26 gün üç gün gecikme görünüyor uygulamaya göre ama bakalım henüz regli olmadım dün kahverengi bir akıntı oldu devamı da gelmedi
ikiemanetinannesi Dk192201 inşallah gebelik vardır benim ilk bebişte yerleşme kanaması oldu kahverengi lekeydi. Allah gönlünüze göre versin 🌸🌸
samira555 Dk192201 awox test dimi bende böyle öğrendim hamile olduğumu hamilesin canım awox yanıltmaz 🥰 kan ver
Dk192201 samira555 Evet canım Awox direk kan mı vermiştin peki nasıl kaç değerle öğrendin hayırlı olsun bu arada 🌺🧿
samira555 Dk192201 sağol canım awox yalancı asla göstermiyor çok kez kullandım ilk defa böyle gözüktü ve hamileydim hemen gidip kan vermiştim beta24 le öğrendim çok erken öğrenmiştim ben adetime vardı daha şuan 25 haftalık hamileyim 🥰
Yademm Dk192201 başka marka testle tekrar deneyın yanlış falan çıkar Allah korusun testlere güven olmuyor artık
Dk192201 Yademm evet sipariş verdim şimdi trendyoldan gelince yapacağım cumartesi günü eğer regli olmazsam