Dk192201 Reglim üç gün gecikti çatlama iğnesinin üzerinden 16 gün geçti ben mi silik gölge görüyorum böyle olup da gebeliği öğrenen var mı
Dk192201 cuma günü test yapmıştım aslında bekledikçe belirginleşti hemen belirginleşmedi. Bende pazartesi günü yaptım negatif de bugün yaptığımda silik gördüm işte
[silindi] Dk192201 hayırlı olsuuunn 🌸🌸🌸 var görünüyor. Benim testimde hemen hemen böyleydi üstünü çıkarınc daha net görünüyor çizgi bakın çok benzerler sizinde var Allahın izniyle😍 
renkli Dk192201 ben gördüm silik çizgiyi bende ilk çocuğumda çatlatma iğnesi ile gebe kaldım çatlatma iğnesinin üstünden 10 gün sonra aynı böle silikti var bence
Dk192201 renkli benim 20 Ekim çatlama iğnesi oldu aslında baya da geçti daha belirgin olması gerekmez miydi
ikiemanetinannesi Cuma kaset yaptım silik çıktı aynı gün kan verdim 555 çıktı. Pazartesi artmıştı 1966 ya.. en iyisi kan vermeniz ama var görünüyor hayırlı uğurlu olsun 🌸
[silindi] Dk192201 ertesi günü testi 3 farklı marka ile tekrarladım emin olmak için. 3 testtede çizgi çıkınca akşamı kan verdim 23.08 beta ile öğrendim. Darısı size inşallah 🌸
Dk192201 ikiemanetinannesi çok sevindim sizin adınıza 🌺🧿 benim de ilk Klomen+ovitrella kullanımım döngüm çok kısa 26 gün üç gün gecikme görünüyor uygulamaya göre ama bakalım henüz regli olmadım dün kahverengi bir akıntı oldu devamı da gelmedi
neseozz Benimde bugun çatlatma iğnesi üzerinden 16 gün geçti bugun yaptığım testte çok çok silik bir çizgi var geçen ay 7 ekimde adet oldum henüz adet tarihim gelmedi ama markası awox testin güvenmeli miyim acaba