seher_3590 mey65 8 haftalik burda instagramda tahmin sayfalarını da atmıştım canim hepsi erkek demişti
mey65 seher_3590 Burda bildigin erkek 14. haftadan atsana Canim Bide bacak arasina iyice baktimi? Sen gördünmü
seher_3590 mey65 canım evet işte benim varys kan yenileme cin takvimi maya takvimi ücretli baktırdığım sayfalar buradakiler hep erkek dedi çok garip ama bende hiç biri tutmadi sanirim😀14.haftada gittik yüz üstü duruyordu ama doktor arkadaşıma kıza benzettim kesin değil demiş hani parti gjbi birsey yapacaktım geçen haftada devlet hastanesine gittim cihazım çok kötü birsey göremiyorum dedi kaldi öyle bu belirsizlik canımı sıkıyor 😀🥰
mey65 seher_3590 Ben erkek diyorum ya Kiz degil Bu, rabbim bilir dogrusunu tabiki Bi sonraki terminiert nezaman? Yüzük testi nediyor
seher_3590 mey65 burda yine bir iki arkadaşa sordum erkek dediler canım o yüzük testi aklına gelebilecek hersey erkekti vallahi o yüzden şaşırdım zaten😀🥰senin kızın mi var. Önceliğimiz tabii ki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması bana kesin birsey dememeleri beni üzdü. Bir daha ki kontrolüm 15 gün sonra
mey65 seher_3590 Benim iki kizim var. Simdi 3. gebeligimi Yeni Ögrendim. Mutlaka yaz terminde söylerler Insallah cinsiyetini. Ben erkek diyorum, Merakla bekliyorum. Hangi sayfalara gönderdin tahmin icin? Ve ücretlimiydi
seher_3590 mey65 Allah bağışlasın insallah canım ne güzel 🫠🥰benimde bir tane kızım var çok şükür bende kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum aslında kizimda aynı şekilde 🫠🥰sen şuan kaç haftalik hamilesin. Tabii öğrenince haber vericem sana ayrıca video da var elimde ama burda paylaşamiyorum tabii özel olmasına rağmen doktorumun cihazı çok kötü ama orda bile çıkıntı gördük izlerken anlamadim inan ki bakalim🫠
mey65 seher_3590 Ben Suan daha 7 haftalik hamileyim🤣 daha çok erken Sana bişey söyliyimmi doktorlar Buharalar çok yanılıyor… Kan testini yaptırmayı hiç düşündünmü
seher_3590 mey65 ben kizimi 12.haftada çok net bir şekilde öğrenmiştim bacak arasi bostu hiçte ikileme düşmemiştim😀ama bu ara masallah hep yanılıyorlar kesin konuşmuyorlar. Seninde daha çok yeni canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun insallah🫠🥰