Basakaya Kızlar kuzenim asilama yontemiyle hamile kalmaya çalışıyor tam bilmiyorum çatlama ignesi falan yapılıyor. Simdi test yaptık bole cıktı sizce var mi bir sey kontrole 4 günü var daha. https://i.hizliresim.com/qdaB0q.jpg
Deletedmom277 Basakaya Baya silik çıkmış benimde silikti ama bu kadar değildi en iyisi kan vermesi tabii
Sevim010 Hacerbas silik olunca yeni gebelik mi oluyor Benimki net iki tane çıktı Teste göre gebelik haftası belli oluyor mu bilginiz var mı
Basakaya Ay insallah ergenliginde adet olamiyordu ilaclarla zorla adet oldurmuslardi. Doktor polikistik over sendromu tanısı koymuş. Ilk iğne başarısız. Bu ikinci iğne kontrole 4 gun var dayanamadı insallah hamiledir. Allahım kimsenin kucagini bos birakmasin❤❤❤
denizannee Basakaya en azından fotoğrafta görülmüş benim flasla anca görünüyordu aynı gece hastanede kan baktirdim hamile olduğumu öğrendim. Olmadığında sadece tek çizgi oluyor burada çok büyük ihtimal gebelik var. Hayırlı olsun 😊
Busracetin Basakaya canim kuzenin mutlaka kan testi yaptirsin var gibi gorunuyor evet , benim de bu sekildeydi gecen ay ancak sonrasinda adet oldum , mutlaka kan testi yaptirmali canim en net o sekilde öğrenir insallah vardir 🌺
Basakaya Busracetin Sevim010 Sinemkarayakar Kizlar açıkçası bazen sey oluyormus catlatma iğnesinden dolayi degerler yukseliyormus hamilelik var gibi gozukuyormus sonra dusuyormus ama ilkkez idrar testinde bu sekilde cikti. Doktor muayenesi pazartesi ama yarin kan testi verecek mutlaka.
Alevvvv Kesinlikle vardır canım benim de kalmadan 1 ay önce Böyle çıktı birdahaki ay hamile kaldım meğersem yeni yeni oluşuyormuş 🥰
Sevim010 Alevvvv benimkisi net iki taneydi Hiç beklemedim hemen çıktı iki tane belirgin 14 gün önce gebe kalmış olsam bu kadar net çıkar mıydı Daha önce mi gebe kalmışım
Sinemkarayakar Canim çatlama iğnesinin etkisi 15 gun sonra geçiyor doğru sonuç da 15 gun sonra veriliyor siz iğneyi vurulmalı kaç gün oldu