Zele MinikMucize gecnis olsun canim simdikini saglikla kucagina al insallah. Baska bi dojtora gidecegim. Insallah hayirlisi olur
MinikMucize Zele cok sagol canim amin insallah. Sen de bi an once guzel seyler duyarsin insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Ominik Zele öyle saçmalık olur mu kanaman olursa gelme düşük yapmışsındır ne demek , çok kişinin kanaması oluyor serumla ilaçla toparlanıyor.sen üzme kendini sakın.sabret ve dinlen canım benim
Azra Canim sakin ihmal etme doktorunu degistir , ben 1 bucuk ay once dusuk yaptim kahverengi lekelenmem vardi ve bi anda kan pihtisi dustu ve dusuk yapmisim , sakin ihmal etme allah sag salam kucagina almayi nasib etsin
Annesinin1tanesi Zele 4 haftalkken hiç ummuyordum öğrendm de gebe oldğmu kese gayet düzgndü yuvarlktı ama 5 haftalıkken kesem birbirine yapışcak derecede kasılmıştı canm. Allahtan doktorum her hafta gel dedi yoksa anlamicaktık böle bişe olduğunu. Progesgan verdi ve kesinlikle kalkmamı söledi ve en ufck bir lekelenmede gelmemi söyledi 6. Haftada tekrr gittim de kesede düzelme vardı ama hala risk vardı. Birde iğne verdi. İlk başta öyle zoruma gitti ki o keseyi öyle görmek beni yıktı kalp atşnı duyana kadar bebeğm diyemedm bağlanmak istemedm ama çok şükür 7. Hftada duyduk. Şuan 11 haftalığız. Hala da progestanı kullanıyorum canm. Sadce sabret ve dua et hakkında hayrlısını iste. Ve ayaklrnı kaldr uzan Allahın iznyle İnş. Hayırlısıyla kalp atşnı duyarsınız canm 🙏 sağ selim kucağImıza alrz bebişlermizi🙏
Minnaksercecik Zele inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçiririz maydanoz tere dereotu gibi yeşilliklerden uzak dur canım dikkat et