Ayfer_alkc almakay hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri kız demiştim hep kız hissetmiştim 5-6 doktora muayene olmak zorunda kaldım hepsi kız dedi 🤭
bebi5_8 deepsilence ben 13 haftaya girdim ama sadece 1 kere geçen ay muayene oldum doktorum bana şu hafta bu test yapılacak da demedi 14 ünde kontrole gıdıcez o ayrıyeten perinotoloji ye mi yönlendiriyor özele gidiyoruz onun için sordum
deepsilence bebi5_8 perinotolojiye yonlendirmedi. Bu test ozel laboratuvarlarda yapiliyor. Doktor sadece bize nerede yaptirabilecegimize dair yonlendirme de bulundu. Disardan ayri bir klinik bulduk.
Snmsu almakay Çevremde herkes erkek diyordu Çin takvimi ve makas bıçak testinde de defalarca erkek çıktı en başından beri kız hissediyordum çok şükür nasip oldu rüyamda bile görmüştüm 🥰🌸💕 @
glcnncr almakay hissettim erkek olduğunu kızımı da hissetmiştim ama bu sefer çok daha fazla hissettim hamile olduğumu bilmeden aile hekimim rüyama girip hamilesin demişti bende rüya olduğunu anlayıp kalktım tekrar yattım aynı rüyayı bir daha gördüm test yaptı hamilesin dedi bir anda ultrason resmini gösterip bak erkek dedi cinsiyeti de söyledi 12+5 erkek olduğunu öğrendim :)
sevcankubay almakay bende cinsiyet partisi yaptım pazartesi günü, eşimle ilk sevgili olduğumuz gün eşimle evlenip ilk çocuğumun erkek olacağını hissetmiştim öylede oldu
nagihaniiy ayy banada baksanız yaa ikili teste girdim cinsiyet için tahminde bulunur musunuz dedim baktı %90 erkek dedi sizce şimdiden belli midir 13 haftalığım
Nzlelms almakay ruyamda bebegimi gördum. Ruya degil resmen gosterildi bana Erkekti ve erkek bebegim oldu. Gercek hayattaki bebegimi gordum
bilgedenizokaribal almakay ben de hissettim ama yanlış hissettim 😂 hep bir kızım olacağına inandım, baya emindim. 15. Haftada oğlum olacağını öğrendim. Birkaç hafta şokunu atlatamamıştım
_Nazendeem almakay hamile kaldığım günden berı erkek hissettım kim ne desede ben hep erkek dedım erkekde çıkmıştı
elifayaz112_ meliikke benim de aynen öyle oldu kızlarımda hep ekşi canım çekiyordu ama bu hamileliğim de tam tersi hiç ekşi yemek istemiyordum bı de kızlara göre daha rahat bir hamilelik olduğu için diyordum hep erkektir ve öyle de oldu 🤭 Allah analı babalı büyütsün bebeklerimizi ismini düşündünüz mü kaç haftalıksınız
meliikke elifayaz112_ Asil ibrahim diye düşündük 15 haftalığız🧸 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🙏🏻
busra34__ esinbektas resminiz açılsa baakrdım bende ama açılmıyor link bende benim de özel olduğu için erkenden tahminde bulundu bence devlette 17 . Haftada bile böyle diyorsa😅
ddrys etas254 ben ilk oğlumda sadece limon acı ve tuzlu seyler yedım erkek oldı suan 14 haftalık hamıleyım yıne aynı şekıl lımon acı ve tuzlu yıuorm bakalım bunun cımsıyetı ne
1ogrencianne ddrys aynı ben de öyle acı, ekşi ve hep tuzlu şeyler yedim. Tatlıyı hiç ağzıma almadım oğlum oldu. Bunda da aynı acıdan, ekşiden gidiyorum hâlâ. Merak içersindeyim 😅
busra34__ esinbektas 😍ay inşallah görür doktor hayırlısı olsun şimdiden link açılırsa bende bakıcam size geri dönüş yapın doktor ne diycek merak ettim😍