busra34__ esinbektas 😍ay inşallah görür doktor hayırlısı olsun şimdiden link açılırsa bende bakıcam size geri dönüş yapın doktor ne diycek merak ettim😍
1ogrencianne almakay ilkinde hissetmiştim oğlum olacak dedim herkes kız demişti o zaman ama oğlum oldu. Bunda hiçbir şey hissedemiyorum bilmiyorum 2. diye mi. Erkek daha ağır basıyor ama emin degilim 😅
1ogrencianne ddrys aynı ben de öyle acı, ekşi ve hep tuzlu şeyler yedim. Tatlıyı hiç ağzıma almadım oğlum oldu. Bunda da aynı acıdan, ekşiden gidiyorum hâlâ. Merak içersindeyim 😅
1ogrencianne ddrys 7+1 canım, senin kaç haftalık? Bilmiyorum bana da yine erkek gibi geliyor ama hayırlısı ile kız olsun da isterdim 😅
ddrys 1ogrencianne ve bundan 2 yıl önce bir rüya gördüm kucagıma bir erkek bebek verdıler senın oglun dedıler adıda Doruk Eymen Dediler bakalım Doruk Eymen mi gelecek
busra34__ ddrys bende hiç rüyamda bu tarz şeyleri görmedim hep kız hissediyordum eşim hep rüyasında erkek görüyormuş bana söylemiyordu cinsiyeti erkek😅 ultrason fotoğrafınız var mı
busra34__ esinbektas resim açıldı baktım da tam gözükmüyor bacak arası🥲 ama erkek gibi hissettim🤣 sadece his
ddrys busra34__ canm gtıgımde 14 haftalıktı devlete gtım ultrasyon vermedı normalde verırdı bu defa vermedı bende heycandan unuttm o an sormayı
meliikke elifayaz112_ Asil ibrahim diye düşündük 15 haftalığız🧸 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🙏🏻
1ogrencianne sananegerekvar demek ki hissiyat kuvvetli oluyor bazen ☺️ oğlumda erkek çocuk görüyordum ama isim görmedim hiç. Bunda bakalım ne olacak rabbim en güzelini yazsın kaderimize 🤲🏻☺️
busra34__ esinbektas tahminim tutmuş😅 benim de erkek olucak hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah