esinbektas busra34__ pek emin olmadan hiçbir şey demiyorlar haklısınız özel herşey pahalı oldu bende kartal Lütfi Kırdar gidiyorum ama cinsiyet için özel gideceğim sağlıklı gelsin bebişiniz 🙏
busra34__ esinbektas emin aslında görüyor erkek diyor 😅 ama kesin diyemem diyor kim diycekse o demeyip tuaf yani
Gulaydgncy almakay hic ne bebekle alakalı rüya gördüm ne de çevremden birisi gördü sadece içime kız olarak geliyordu oyle hissediyordum. Su an 24 hafta 4 gunluk. Kız bebiş bekliyorum💖
ddrys etas254 ben ilk oğlumda sadece limon acı ve tuzlu seyler yedım erkek oldı suan 14 haftalık hamıleyım yıne aynı şekıl lımon acı ve tuzlu yıuorm bakalım bunun cımsıyetı ne
almakay yagmur1999 bizde eşimle aramızda kutlama yapacağız nasıl dayandınız bir hafta biz akşamı zor edicez gibi 🥹😂
yagmur1999 almakay biraz zor dayanmak açık konuşmak gerekirse çok merak ediyorum gerçi sağlıklı olsunlarda ama kız hissediyorum ben ismini bile seçtik eşimle😄
bet-ul almakay Anneler hissediyor. Ben hem rüyamda gördüm hem de gebeliğimi ilk öğrendiğimde içime doğmuştu evladım.
busrasya2334 almakay daha 10 haftalık hiç bilmiyorum ne zaman söylerler kızımda doktorum 12. Haftada söylemişti ☘️
almakay busrasya2334 bilmiyorum ki canım benim ilk gebeliğim 12 haftalıkken söylememişti doktor 16 olduk söyler mi bilmiyorum
Irem-61 almakay kuzum ben hissettim ilk günden beri ve rüyamda gördüm doğru çıktı 🥹 oğlum oluyor inşallah 🥰 20 haftalık olduk
Irem-61 gkc990_ bu ben 🤣 rüyamda doğum yapıyorum açılın cinsiyetini öğrenmedim daha ben diyordum kıyafetini bir açıyorum erkek 🤣🤣
HavvaM0806_ almakay ben hissetmiştim kalbimden kız geçiyordu ama erkek olacağına o kadar emindim ki erkek oldu 31 haftalık olduk bile
Irem-61 ddrys erken doğum yapıyordum durun durun daha cinsiyetini öğrenmedim diyordum kıyafeti açıyordum bir bakıyordum erkek 🤣
Ozgeliz almakay ilk bebeğimde herkes kız hissettiği için, içimde bir yerde kız evlat duygusundanmı bilmem kız hissettmiştim erkek oldu 💙İkinci ve üçüncü de kız diye hissettim kız oldu 💕
Glsm1234fgg Ozgeliz özge hanım lütfen haftalardır görmenizi bekliyorum. Benim doğum tarihi 16.05.1995 Eşimin 12.12.1994 Sat: 08.07.2025 Değerlendirilen günler 15 temmuz 18 temmuz 21 temmuz
Ozgeliz Glsm1234fgg Merhabalar çok fazla mesaj geliyor göremeyebiliyorum 🌸 Regl döngünüz kaç günde bir ? Ve bu günler dışında değerlendirdiğiniz başka günler oldumu ?