canannurr almakay ben hep kız hissediyordum hatta hamile kalmadan önce de hep ilk çocuğum kız olacak diyordum hamile kaldığımdan beri de hep kız varmış gibi düşündüm odasını hazırlamayı hayal ederken bile hep gözümde kız eşyalarını canlandırıyordum 1 kere de rüyamda gördüm sonra da cinsiyeti kız olduğunu öğrendim 🥰
merymomy Benim hissm hep erkekti ama iki kere rüyamda kız gördüm sonuc kızım olacak 🫠 hamilelikteki rüyalar çok güçlü oluyor demek ki
ddrys 2 yıl önce bir rüya gördüm kucagıma erkek bebek verdıker senın oglun adıda Doruk Eymen dediler korundugum halde hamıle kaldım suan 14 haftalık cinsiyetını cok merak edıuorm acaba gercekten doruk eymenımmı geliyor
melyyssa Başından beri erkek hissediyorum. Ben dün gittim göstermedi :) doktor kıza benziyor dedi ve son an pipiyi gördümm diye sevindi ama emin olamadım dedi. Tekrar gidicem.
Dmlirmak almakay evet hissediyordum erkek karnı gibi durmasına rağmen, herkesin erkek olacak seninki demesiine rağmen, ben hep kız dedim. Hiç kız diyen olmadı bana ama ben kız dedim kız oldu valla 😂 çok dua ettim ama kız çocuğu için kabul oldu
Derya2 almakay içimden hep kız geçiyordu kız hissediyordum ama rüyalarımda hep oğlum olduğunu görüyordum cinsiyetimiz erkek☺️💙
kocalar almakay 3. Çocuğuma hamileyim galiba bizim değilde babaların hisleri doğru çıkıyor. Üçünde de tecrübe ettiğim kadarıyla
busra34__ esinbektas devlet ztn sinir etti beni gerçekten ben normalde özele gidiyorum orda doktor erkek dedi 12 den beri 2 3 kez en son 14 de bağdaş kurdu göremedik devlete gideyim dedim doktor erkek ama kesin bir şey diyemem diyor 17. Haftada diyor bunu şaka gibi
esinbektas busra34__ pek emin olmadan hiçbir şey demiyorlar haklısınız özel herşey pahalı oldu bende kartal Lütfi Kırdar gidiyorum ama cinsiyet için özel gideceğim sağlıklı gelsin bebişiniz 🙏
eyl120_ Hep erkek hissediyorum erkekde olmasını çok.istiyorum her gece dua ederek uyuyorum çünkü bitane kızım rabbim erkegide tattirsin istiyorum ve daha hamile deilken kız gormusdum snra bı ara sezeryanla doğum yaptigimi ve ful mavi giydirdimizi gordm ve aynı günde iki tane rüya gördüm ilk ben hastaneye tek gidiyorum doktor erkek diyor snra eşimle gidiyorum pipisine kadar gösteriyor erkek diyor inşallah öyle olur ve 25 inci haftadayiz öğrenemedim daha 😅
Lavista Evet üçünü de hissettim her zaman birden fazla kızımın olacağını biliyordum ama mesala düşürdüğüm bebeğim için hiç hissetmedim hatta içten içe sanki başıma gelecekleri biliyor gibiydim. Bazen kendimle dalga geçiyorum şimdiden potansiyel bebeğimi erkek hissedeyim ki erkek gelsin😀
zehea almakay çevremde herkes erkek diyodu iki üç kişi kız dedi sadece rüyamda da gördüm erkekti ve erkek cıktı