kalbimmmmmmmmmm Kahvedelisi 11 haftalik olduk :) mayis sonu gibi dogum insallah zamaninda saglikla gelsin🤲
Ayfer_alkc Kahvedelisi 39hafta bakalım küçük hanım ne zaman gelmek isterse onu bekliyoruz 🌸 doktor kasım 20sine kadar güne verdi
mmdli Kahvedelisi 6 hafta 3 günlük hamileyim, 3 gün öncr ultrasona gitdim ama bebeğin kalp atışlarını duyamadığını söyledi. Normalmidir? Çok korkuylrum
Weenie mmdli üzülme Allah’a dua et olabilir tabii beta hCG testi yaptır artış var mı diye bakıyolarr varsa ohh :))
nazli_sn mmdli korkma Benımkıde geçen hafta öyleydi doktor geç döllenmeden de kaynaklı olabilir dedi dün dinledik kalp atişlarını çok şükür yerindeydi kalbini ferah tut sağlıkla inşallah haftaya duyarsın
Denizcoo mmdli merhaba benimde duyulmamıştı üstüne kanamam olunca düşük yapıyorsun diyen doktorda oldu başka bir doktora gittim 8. Haftada kalp atışı duyduk çok şükür şu an 37+5 iz
emoyrt Kahvedelisi 20+2 olduk normal doğum olursa bayrama denk geliyor doğum. Bayram şekerim olucak 🫠
Weenie emoyrt bizim gibiii tabi inşallah bayram olmazz herkes gelir diye çok korkuyorum 😁 23 mart olur bizimki inşallah amin amin amin😍