Herkesin hamileliği nasıl ki herkeste farklı geçiyorsa doğumuda farklı geçiyor sizde aynısı olacak diye birşey yok anneler, ki olmazda zaten herkesin bünyesi farklı bi iğne bile herkeste farklı etki yaratıyor ilaçları bile reçetesiz kafanıza göre kullanmayın diyorlar çünkü kişiye özel yazılıyorlar yani sonuçta kilo boy şeker tansiyon ne bileyim herşey herkesin farklı ben 3. Doğumum 2. Ye yakın olduğu işin şuanda korkuyrm benim korkum bu yüzden sadece. Sonuçta ömür boyu süren bişey değil yani zaman geçtikçe hepsi geçiyor Allahın izniyle Allah şifası olmayan hastalıklar vermesin yoksa bunlar acı ama güzel şeyler anne olmak kolay değil sonuçta eskileri düşünün bide Annelerimiz zamanında böyle belden uyuşturma falanda yoktu bizler yine şanslıyız bebekleri adım adım takip ediyrz görüyoruz falan siz doğumu düşünüp hamileliğinizi heba etmeyin tadını çıkarın ben uzun uzun yazdım ama bende kötü değilim şuanda yani oldu bitti ama yeni diye daha hatırımda 3-5 seneye onlarıda unuturum ztn 2. Kesiğim bile belli olmuyor artık baktığm zaman anneme gösterdim o bile şaşırdı yani hepsi geçiyor yaşadığm şeyler sadece bana özgü durumlar çalışanlarda çok ilgili ve kibardı buarada herhangi bir sıkıntı problem olumsuzluk yaşamadım hemşireleride iyi geldiğnde sütümü sordum sıktı göğüsümü baktı geliyor sütün gelicek sık sık emzir gelmiyor diyip bırakma o çoğalacak zamanla dedi çocuğu güzelce memeye tutturdu ve ilk çocuğumu emziremeyen ben 2. Çocuğumu emzirdim. Allah güzel doğumlar nasip etsin bize çocuklarımız sağ salim dünyaya gelsinlerde bizim çektiklerimiz bunlar olsun vallahi sizi korkutmak istememiştim affedin beni🥲