yasen1 benim bu 3. Gebeliğim bilecikte kadın doktor ezgi hanıma gidiyorum şuanda çok memnunum 2.cide ahmet beye birkere gitmiştim onda da ztn doğum için gün verdi ve doğumumu yaptırdı. 2 side sezeryandı benim bu 3. De sezeryan olacak ve 2. Olan çocuğum şuanda 17 aylık ve 13 haftalık hamileyim. Bence sadece doğum doktoru değil anestezi doktoru ve stajerlerde önemli dua edin. İlk doğumum başka şehirde özelde olmuştu güzel geçmişti hemen kalkmıştım sonrasında da bişeyim yoktu ama 2.de dikiş yerlerimde çok ağrım oldu yerlerde süründüm,sırtımda iğne yapılan yer hala acıyor ve doğumdan sonra uzun süre eğildiğimde doğrulmakta zorlandım hala bazen sırtım kitlenir ve sol bacağım kalçamdan kasma yapıyor bazen. Ameliyat sırasında çok titredim çok ağladım ve midem bulandı öğürdüm çıkartırlarken hala zangır zangır titriyordum bir süre vücuda sıcak hava verdiler ona rağmen titremem odaya geçtikten sonra geçirebildik. Oda 2 kişilikti kadın refakatçi istediler erkek kalamazmış. Hiç korkmadan girmiştim 2. Doğumuma oysaki ama Şimdi tekrar doğum yapmaya korkuyorum.