haticedlk Dlrdgn konumu gayet normal rahim içinde dedi, rahim büyüdüğü için ağrı oluyormuş , beta hcg 24 saate bir aşırı yükselen bir hormon muhtemelen sizinde geçmiştir 2000 i, yine gözükünce öğrenilir tabiki
bssss haticedlk ayyy gerçekten mi inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum seninde hayırlı olsun canım Allahım hepimizi sevindirsin inşallah
bssss busrax_ ay ay nasıl sevindim ya inşallah eşimi eczaneye gönderdim birkaç farklı marka alsın diye içim içime sığmıyor
Meliss- haticedlk 🥹hayırlı olsunn inşallah sağlıkla kucağınıza alın acaba testi kaç gün kala yaptınız ve belirtileriniz nelerdi test yapmadan önce 🥰
haticedlk Meliss- benim hiçbir belirtim olmadı, bende Pcos var ve çocuk olması zor olacağı söylendi, reglim hep gecikiyor zaten ama kuşkulandım diye test yaptım sonrasında şok oldum zaten 😅 Pcos lu hanımlar çocuğunuz zor olur diyen doktora inanmayınnn
bssss bkb35 çok teşekkür ederim canım ekstra bir kaset test daha yaptım onda da silik çıktı çok şükür
dilankozan bssss benimde böyleydi canım hatta seninki daha belli 2 silik 1 negatif çıkmıştı sonuç gebeyim😂
bssss dilankozan öyle mi hayırlı olsun canım sana da valla çok seviniyorum şuan çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bssss Rukiss35 yarın sabah vereceğim kan bugün çalıştığım için gidemedim yarın izinliyim sabahtan gideceğim inşallah
bssss aysnr0_ çok üzüldüm canım bende o yüzden emin olamıyorum ama eczaneden farklı testte aldım eczacıya gösterdim bu yaptığım testleri kesin var dedi ama bilemiyorum
Cerensolmaz bssss Canım mutlaka kan ver hemen önce kanda çıkar sonra idrarda çıkar zaten senin idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar bu testleri bırakıp acilde kan vermelisin
Cerensolmaz filikkk senin testinde silik çizgi var ama net sende kan ver canım en net sonucu kanda alırsın inşallah 🤲🤲😍
Cerensolmaz filikkk Hadi inşallah hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım benim mutlaka bize de haber ver