bssss https://mutluresim.com/images/2025/11/04/XyPDmM.jpeg. Kızlar testler laboquıck erken gebelik testi ve laboquıck kaset test sizce pozitif mi yalancı pozitif olabilir mi çok heyecanlıyım yardım edin lütfen
bkb35 bssss ay var hayırlı olsun bu test güvenilir yalancı pozitif vermiyor ben de ilk hamileliğimi bu testle 3 gün kala öğrenmiştim. Kan verip netleştirin 🙏🏼
ayseyuksek bssss evet silik var ama benimde bir kere oyle olmustu reglim geciktigi icin iki cizgi cikmisti
zehraozn Ay canım Hamıle gözüküyorsun Çok sevındım Silik çıkmış ıkısde Ve gebelık var demek oluyor en kısa zamanda Beta hcg baktır kan ver yarın sabahtan 🤗 Bende daha demın yaptım gecıktım dıye ne yazıkkı tek cızgı çıktı
bssss zehraozn ayyy gerçekten mi şuan çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor gerçekten benim adetime 3 gün var 18. Günde yumurtam çatladığı için biraz süresi uzadı umarım sende en yakın zamanda güzel haberi alırsın ama yine de sevinemiyorum yalancı pozitif hikayeleri okuduğum için
bssss ayseyuksek öyle mi olabilir canım bende daha tam sevinemedim emin olamıyorum ama çok heyecanlıyım
bssss aysnr0_ öyle mi markası neydi testin acaba birde gri alt tonlu muydu ikinci çizg benim ikinci çizgi pembe görünüyor
Dlrdgn bssss benim bir hafta kala böyle bir yanılmam olmuştu testlerin yumurtlama dönemlerinde de silik çizgi verebildiiini duydum sonradan inşallah sizin öyle değildir
Dlrdgn haticedlk merhaba doktora gittiniz mi acaba bende 4+5 teyim yarın ilk defa doktora gideceğim kese görünür mü acaba
bssss haticedlk ayyy gerçekten mi inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum seninde hayırlı olsun canım Allahım hepimizi sevindirsin inşallah
bssss busrax_ ay ay nasıl sevindim ya inşallah eşimi eczaneye gönderdim birkaç farklı marka alsın diye içim içime sığmıyor
haticedlk Dlrdgn konumu gayet normal rahim içinde dedi, rahim büyüdüğü için ağrı oluyormuş , beta hcg 24 saate bir aşırı yükselen bir hormon muhtemelen sizinde geçmiştir 2000 i, yine gözükünce öğrenilir tabiki