-mavim- cokpardonya merhaba 5+1 bugün. 4+6 da kese görünmedi beta 4 bin küsürdü. Şimdi tekrar beta vermeme gerek var mı kızlar? 25 kasıma randevu aldım o zaman 6+3 olacak bekliyim mi tekrar beta vermeli miyim
Ruzgar2021 cokpardonya sat 11ekim 🫠 keseyi görmüştük geçen hafta . Salı günü de bebek için gideceğiz bakalım inşallah kalp atışı da görülür. Aşırı uyku halim var onun dışında çok şükür iyi, işte ayakta uyuyorum resmen
bebek135 cokpardonya 7+0 haftalık sat 19 ekim sadece bulantılarım var hafif ikinci hamileliğim inşallah bu şekilde hafif devam eder birde bugün çok az kahverengi sümüksü kahverengi akıntım var bakalım artarsa acile gidicem
Sey Selam. 6+1 bugün .. sat 4 ekim. 10 kasım İlk beta asm de 1879 çıktı. 15 Kasım da akşam 5774 çıktı. Normal mi acaba ya. Randevum yarın. Biraz kötü günler geçirdim çok etkilendim korku basti beni ya ters giden bti şey varsa diye. .
linsmea Sey belki kese görülebilir kalp atışı için erken, geç döllenme gibi geldi bana. İnşaallah sağlıklı gebeliktir
SMB Sey aaa benim de sat 5 Ekim Bir gün var aramızda 🥰daha doktora gidemedim 26 kasımda inşallah gideceğim O gün oğlumun sünneti de var nasıl olacak bilmiyorum 😰
SMB Sey ben de 10 kasımda kan vermiştim 2000 çıkmıştı Başka gün vermedim Senin de artmış değerler Sıkıntı yoktur inşallah hiç dert etme gittin mi doktora
bsrelif Benimde şu anda 7+1, 5 Aralıkta eşimle beraber kalp atışlarını duymaya gidicez. İlk defa Anne oluyorum çok bulantım var ve heyecanlıyım bir yandan da endişeli.
busonryavrusu kezban05 Belirtisiz devammm bulantı kusma vs yok şuanlık rahatım şükür sizler nasılsınız ? 7+6
Serife_ee kezban05 6+5 aşırı halsziliğim var nereye otursam kafamı koyacak yastık arıyorum 😁 birde kızım uykuyu sevmezdi bana hep hamile kalırsan bol bol uyu uykuyu sevsin demişlerdi onun verdiği psikolojik bir şey mi anlamadım gözüm uykuda 😂 ve ben asla gündüz uyuyan biri değildim
emelllllktlu busonryavrusu 7+4 bende de 0 belirti tüp bebek doktoruma sordun kontrolde hocam bende hiç belirti yok dedim şanslısın işte dedi sadece %40 ında belirti olur dedi 😌
kezban05 busonryavrusu ben de 7 +4 günlük üstümde yorgunluk var yarın doktor kontorum var 5 yaşında oğlum var yoruyo beni Allah yardimcimiz olsun
bsrelif busonryavrusu Evet duyduk ölçümlere göre 6+6 günlük dedi doktor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
busonryavrusu emelllllktlu Bende de yok bazen endişeleniyorum çünkü hiç hissetmiyorum varlığını sonra şükür ediyorum çünkü birsürü annelerimizden duyuyorum çok kötü geçirdiklerini
cns5117 emelllllktlu Bende tüp bebekle gebe kaldım 7 haftalık olduk bu haftaya kadar kasık ağrısı göğüs sızlaması vardı sdce son günlerde o da gitti insanı tedirgn etmiyor değil acaba bi sorun mu var diye ama böyle olan çokmuş umarım bebişler sağlıklıdır da şans olur belirti yaşamamak☺️
dnzdmrn 8+5 iğrenç geçiyo 5. Haftadan beri bulantı kusma ne ilaç verseler bi işe yaramıyo kendimi tamamen 12. Haftaya şartladım güya o zaman geçiyomuş geçmezse de kendimi atacak bi yer arayacağım en son :)