Betulceeblog evet malesef bekleme sorunu ciddi can sıkıcı bide ben serklajlı olursam orda o bekleme süresi ciddi yorucu olur ilerleyen zamanlarda .. dediğin gibi acil durumlarda ne olacak o kısım muamma cnkü ben daha önceki gebeliğimde
Planlı sezeryan olduğum halde gününden önce gelmek istedi yoldayken doktoru aradık yani acil sezeryana aldı beni medicanada yaptım doğumu hiç korktuğun gibi olmadı doğum sürecim çok pozitifti herşeyimizi hazırlamıştık zaten ama şimdi düşünüyorum fakültede bi acil doğuma gitsek Allah’a emanetiz gibi. Gece mutlaka bir uzman bi kaç asistan oluyormuş zaten de takipli doktora gitmemiş olacağız o kısım sıkıntı cnm benmde kafam çok karışık gerçekten fakülteye yakınım atakentteyim ben o yüzden gidiş geliş kolay ds bekleme olayı can alıyor belirsizlikler var bi kaç gitmeye kadar netleşir elbet ama mesela ben bi iki doğumu yakın olan gebeyle konuştum takipli doktorları kim memnunlar mı vs diye , birisi davut
Hocaydı birisi Mesut hocanın hastasıydı birisi özele gidiyormuş ama doğun için fskülteden gün almaya gelmiş filan öylede oluyo demekki sezeryan olup günü belli olunca problemsizde bi gebelikse insanlar sadece doğum iicn bile fakülte diyebiliyor . Bu arada kadındoğumda eda diye bi hoca varmış bak ona da iyi demişlerdi ama bana uzak kalıyor diye gitmek istemiyorum çocuğa bakacak kimse yok eşimle atakentten oraya gidip bi ide uzun süreler bekleyip o kalabalıkta mahvoluyoruz strese giriyoruz cocuk ds durmuyo filan derken gidemiyorum fakülteye bile yakın olduğumuz halde eşimsiz gittim