sudeli4 su an kac haftaliksiniz bende de bebegi gormekte olcmekte cok zorlanmisti ilk gittigimde yan tarafa gecmistik perinatoloji bolumune orda gokhan hoca veya huseyin hoca vardir onlarda perinatolog onlarla hem karnimdan hem alttan muayene ederek zorla bebegin kalp atisini duymuslardi ayni seyi yasamissiniz ayy iki kere parayi nasil cekmis ya kotu olmus git gel yapmaniz ugrasmissiniz baya da beni iki hafta sonra tekrar cagirmisti ama 2 hafta sonra gittiginizde ucret odemiyorsunuz 15 gun icinde gittiginizde ucretsiz oluyor kan alma bolumunde tupleri almak icin beklenilen yerde cok kuyruk oluyor gercekten biz genelde esimle iki sirayada giriyoruz hangisine once gelirse veya kan isteyecekse esim onceden inip sirada bekliyor ama her zaman bu kadar sira olmuyor 😂 serklaji kendisi yapmiyor o zaman baska doktorla yapariz dediyse ama fakultenin su yanini seviyorum ben mesela serklaj yaptirmaniz gerekiyorsa hocalar sizi direkt o hocaya sevk ediyor randevu falan almaniz gerekmeden gidebiliyorsunuz benimde tansiyon yuksekligim vardi beni nefrolojiye yonlendirdi bir kagit yazdi onunla nefroloji sekreterligine gidip doktorun odasina girdim ulas hoca detayliyada kendisi bakmiyor o yan tarafa gittiginiz bolume yonlendiriyor orda gokhan hoca ve huseyin hoca var ikisinden birinden randevu almani istiyor onlarinda muayene ucreti 1.100 tl+1400 mu oyle bisey olmasi lazim detaylida hem detayli ucreti hem muayene ucreti cikiyor tarama testleri zamani geldiginde taramalarida hastanede ucretsiz yaptiriyorsunuz. Burda ben cok yorum gordum mesut hocayi cok ovuyorlar odasinda cift ekranda varmis sanirim ultrason cihazi daha yeni tip onuda deneyebilirsiniz daha gebeliginizin basindasiniz ben 24. Haftaya girdim baska hocaya gitmek istemiyorum ulas hocaya alistigim icin ama yeni olsaydi gebeligim sanirim mesut hocayida bi denemek isterdim😂